2777
2789
عنوان

پاسماوری واسه جهیزیه

51 بازدید | 2 پست

هنوز مده و کسی میخره ؟؟ تو اینستا و پینترست به شدت مد شده که کفگیر و ملاقه و چاقو و ابزار اشپزخونه رو میریزن تو لیوان یا کوزه های های سرامیکی ، شیشه ای ، سفالی

ادویه و حبوبات رو میریزن تو قوطی های شیشه ای و داخل سینی های چوبی میچینن و رو کابینت میزارن

نمیدونم پاسماوری بخرم یا نه 🤔؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قشنگ فکر کن ایده بده بخر باز وسیله اضافه نخر سعی کن چیزهای ساده بخریچیزهایی ک چوب کار شده همیش ...

سرویس چاقو میخواستم از اینا بخرم ولی چون ۱۰ سال پیش مامانم از اینا گرفته بود هم زود شکست هم سریع زنگ زدن 

برا همین دسته چوبی زنجان تو سایز های مختلف سفارش دادم که تو یه لیوان خوشگل سرامیکی بزارمشون ، کفگیر و ملاقه هامم همین مدلی تو لیوان میزارم، ولی احساس میکنم واسه چاقو مسخره میشه و بهم میخندن🤣🤣 کلا خودمم کارای چوبی رو خیلی دوست دارم