2777
2789

چند روز پیشم کیک درست کرده بودم 

کیک گردو و هویج عالی بود 

مامانم میگه آشپزی بعدیت چیه🤪🤣😎

علاقه دارم به آشپزی 

و واقعا هم همه چیم خوشمزه میشه 

حالا میرم سراغ پفیلا 

مامانم گفت من درست کنم گفتم نه خودم درست میکنم

۳ ساعته تو گوگل دارم طعم های مختلف و سرچ میکنم 

و یه جا دیدم نوشته بود اگر عصاره مرغ بزنید عالی میشه 

حالا امتحان کنم 

طعم گوجه ای 

خوب شد عکسشو میذارم 

هر کی خواست بگه تگش کنم😁😁😁😁😁😁

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عصاره ی مرغ😐

تو نی نی سایت هم یکی درست کرده بود 

تو گوگلم بود 😂

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

عصاره که نه!!

کچاپشو پودر گوجه و فلفل قرمز یا پاپریکا مخلوط کن بزن

پنیریشو پودر آب پنیر

حتما هم بعد پخت بریز روشون و هم بزن

ضمنا بجای در برای قابلمه ، یه آبکش بذار روش تا عرق نکنه.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

عزیز منو‌تک کن بی زحمت اگر خوب شد لطفا دستور ش رو بزارید

حتما عزیزم

عصاره که نه!!کچاپشو پودر گوجه و فلفل قرمز یا پاپریکا مخلوط کن بزنپنیریشو پودر آب پنیرحتما هم بعد پخت ...

ممنون عزیزم 

ولی عصاره رو تو نی نی سایت و گوگل هم دیدم 

تو نی نی سایت هم یکی درست کرده بود تو گوگلم بود 😂

یاخدا😐😂پودرهای طعم دهنده بگیر کره ای پنیری ،کچاپ پیاز جعفری اونارو بگیر بزن هم ب پفیلا هم پفک هندی خیلی خوشمزه ترمیشن ،ولی خدایی ساده نمکی ازهمش خوشمزه تره یکمم فلفل سیاه

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
دستورشو میزاری

برا طعم گوجه ای 

تو قابلمه روغن و رب گوجه و فلفل قرمز و نمک بریز 

وقتی رب قشنگ تو خورد روغن رفت و قرمز شد 

ربا رو جدا کن و ذرت ها رو بریز 

چون ربا رو جدا نکنی میسوزه 

بعدش درشو ببند و به صدای تق و توقش گوش بده 

وقتی صداش قطع شد یعنی آمادست و سرو😎

یاخدا😐😂پودرهای طعم دهنده بگیر کره ای پنیری ،کچاپ پیاز جعفری اونارو بگیر بزن هم ب پفیلا هم پفک هندی ...

اره عصاره نمیزنم 

فکر میکنم بد باشه ولی میگفتن عالی میشه😂😂😂

اره عصاره نمیزنم فکر میکنم بد باشه ولی میگفتن عالی میشه😂😂😂

ن بابا بدمیشه ول کن ،حالا میخوای توذهنت نمونه ساده درست کن تویه کاسه کوچیک یه مشت بردار با عصاره بزن ک اگه بدم شد الکی کلی رو حروم نکنی

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
ن بابا بدمیشه ول کن ،حالا میخوای توذهنت نمونه ساده درست کن تویه کاسه کوچیک یه مشت بردار با عصاره بزن ...

باشه عزیزم مرسی