2777
2789

چند روز پیشم کیک درست کرده بودم 

کیک گردو و هویج عالی بود 

مامانم میگه آشپزی بعدیت چیه🤪🤣😎

علاقه دارم به آشپزی 

و واقعا هم همه چیم خوشمزه میشه 

حالا میرم سراغ پفیلا 

مامانم گفت من درست کنم گفتم نه خودم درست میکنم

۳ ساعته تو گوگل دارم طعم های مختلف و سرچ میکنم 

و یه جا دیدم نوشته بود اگر عصاره مرغ بزنید عالی میشه 

حالا امتحان کنم 

طعم گوجه ای 

خوب شد عکسشو میذارم 

هر کی خواست بگه تگش کنم😁😁😁😁😁😁

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن عصاره ی مرغ😐

تو نی نی سایت هم یکی درست کرده بود 

تو گوگلم بود 😂

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

عصاره که نه!!

کچاپشو پودر گوجه و فلفل قرمز یا پاپریکا مخلوط کن بزن

پنیریشو پودر آب پنیر

حتما هم بعد پخت بریز روشون و هم بزن

ضمنا بجای در برای قابلمه ، یه آبکش بذار روش تا عرق نکنه.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹.                                                                                                                                                                                                                                                                                         دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....

@شیداااا1380‍ 

دستورشو میزاری

دوست دارم همیشه خنده رو لبات باشه اینجوری😆 ؛ یا اینجوری 😂؛ البته میتونی راحت تر بخندی اینطوری 🤣؛ هیچوقتم اینطوری🥺  ، یا اینطوری 😩 و یا اینجوری😭 نبینمت امیدوارم هیچوقت اینطوری😓 به کسی نشی، سر کسی هم اینجوری نشی😡، خلاصه تو یه 🌷هستی که تو ❤️مایی 

عزیز منو‌تک کن بی زحمت اگر خوب شد لطفا دستور ش رو بزارید

حتما عزیزم

عصاره که نه!!کچاپشو پودر گوجه و فلفل قرمز یا پاپریکا مخلوط کن بزنپنیریشو پودر آب پنیرحتما هم بعد پخت ...

ممنون عزیزم 

ولی عصاره رو تو نی نی سایت و گوگل هم دیدم 

تو نی نی سایت هم یکی درست کرده بود تو گوگلم بود 😂

یاخدا😐😂پودرهای طعم دهنده بگیر کره ای پنیری ،کچاپ پیاز جعفری اونارو بگیر بزن هم ب پفیلا هم پفک هندی خیلی خوشمزه ترمیشن ،ولی خدایی ساده نمکی ازهمش خوشمزه تره یکمم فلفل سیاه

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
دستورشو میزاری

برا طعم گوجه ای 

تو قابلمه روغن و رب گوجه و فلفل قرمز و نمک بریز 

وقتی رب قشنگ تو خورد روغن رفت و قرمز شد 

ربا رو جدا کن و ذرت ها رو بریز 

چون ربا رو جدا نکنی میسوزه 

بعدش درشو ببند و به صدای تق و توقش گوش بده 

وقتی صداش قطع شد یعنی آمادست و سرو😎

یاخدا😐😂پودرهای طعم دهنده بگیر کره ای پنیری ،کچاپ پیاز جعفری اونارو بگیر بزن هم ب پفیلا هم پفک هندی ...

اره عصاره نمیزنم 

فکر میکنم بد باشه ولی میگفتن عالی میشه😂😂😂

اره عصاره نمیزنم فکر میکنم بد باشه ولی میگفتن عالی میشه😂😂😂

ن بابا بدمیشه ول کن ،حالا میخوای توذهنت نمونه ساده درست کن تویه کاسه کوچیک یه مشت بردار با عصاره بزن ک اگه بدم شد الکی کلی رو حروم نکنی

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
ن بابا بدمیشه ول کن ،حالا میخوای توذهنت نمونه ساده درست کن تویه کاسه کوچیک یه مشت بردار با عصاره بزن ...

باشه عزیزم مرسی