بلوبری۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 772 عنوان سوسیس مرغ خوشمزه تره یا مرغ بوقلمون 33 بازدید | 3 پست ایندفعه میخوام سوسیس خونگی بخرم دو مدل داره مرغ و ترکیب مرغ و بوقلمونبنظرتون مرغ و بوقلمون خوشمزس؟همیشه کوکتل گوشت میگرفتم دیگه ایندفعه گفتم خونگی بخرم سالم باشه😁 شبی که از شوق فردا خوابت نبره از خود فردا قشنگتره🌱🙂 1404/07/06 | 17:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نان_قندی_زعفرونی عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 2499 من مرغ میخرم ....بوقلمونم میگن خوشمزس ولی من بدغذام نمیتونم من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن
بلوبری۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 772 من مرغ میخرم ....بوقلمونم میگن خوشمزس ولی من بدغذام نمیتونم مرغ خوشمزه تر گوشته؟ شبی که از شوق فردا خوابت نبره از خود فردا قشنگتره🌱🙂
نان_قندی_زعفرونی عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 2499 مرغ خوشمزه تر گوشته؟ هردو خوشمزس مرغم خوبه .. من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن