2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ما سه تا پک گرفت یکیش پیک آدینه بود یه چیز مزخرف ک اصلا مناسب مغز بچه نبود کلمات سخت داشت 

اصلا یه بارم معلم نگاش نکرد فقط مارو از کتابهای درسی اصلیش غافل کرد

امسالم خواستیم زیر بار نریم ولی معلم گفت پس باید هرروز برین کافینت کاربرگ بگیرین ماهم قبول کردیم امروز دخترم جهارتا پک آورده اعصابم خورد شد

بخدا مسخره کردن مردم و انقد که خرج میتراشن

آخه مغز بچه این همه درسو نمی‌کشه الان دختر من کلاس دومه خودش ۶تا کتاب داره فارسی خوانداریش یه عالمه درس داره نگارش و ریاضی هم ک دیگه هیچی الان معلمش اومده ۴تا پک داده اینم باید انجام بدن خب اینجوری کردن ک همه بچه ها از درس زده شدن بخدا مادراهم دیگه اعصاب ندارن 

هزینه هم ک دیگه ب کنار حالا بذار ببین تا آخر سال چقد از این پولای بیخود ازت بگیرن آخر سرم همه بار درس رو دوش خودته

آخه مغز بچه این همه درسو نمی‌کشه الان دختر من کلاس دومه خودش ۶تا کتاب داره فارسی خوانداریش یه عالمه ...

من اول راهم فعلا هنگم 

خب واقعا اینا وضع اقتصادی مردم و نمیبینن یکم انصافم خوب چیزیه 

چه خبره بچه همون کتابای خودش بخون هنر کرده 

الان بما هم گفته کتاب ۶جلدی روانخوانی هنوز حساب نشده هزینه اون جداست 

من اول راهم فعلا هنگم خب واقعا اینا وضع اقتصادی مردم و نمیبینن یکم انصافم خوب چیزیه چه خبره بچه همون ...

همه میگیرن ن ب فکر جیب والدینن ن ب فکر مغز بچه 

آخه جالبه پارسال حدود ۵۰درصد بچه ها خوندن نوشتن بلد نبودن معدل کشوری هم اومد ۱۰

همه میگیرن ن ب فکر جیب والدینن ن ب فکر مغز بچه آخه جالبه پارسال حدود ۵۰درصد بچه ها خوندن نوشتن بلد ن ...

اصلا بفکرآموزش نیستن که فقط گوشی عکس وفیلم میگیرن تمام کارا هم روی دوش والدین 

هزینه هاهم که سرسام آور 

بالاخره این کاربرگ و تمرینها برای بچه ها لازم هست اگه تکیف نداشته باشن پس جطوری یاد بگیرن

چون کلاس اول هستن و نمیتونن تکلیف ها را یادداشت کنن و تو خونه انجام بدن مجبورن یه رفرنس اماده داشته باشن اما اینکه بعضی مدارس اضافه بر سازمان و کشش بچه ها بگن تهیه کنید بد هست...

معلم پسر من یه کار جالب کرد و یه برنامه گوشی معرفی کرده بهمون تا با اون پیش بریم هم درس ها داخلش هست و هم جایگزین کاربرگ هست و از طرفی تایمی که گوشی میدم دست پسرم داره در قالب بازی درسهاشو کار میکنه

اگه فکر میکنید هزینه اضافی و الکی هست با همه والدین صحبت کنید که انجام ندین...

چون واقعا بعضی از مدارس در و دکون خوبی راه انداختن ولی کیفیت و اصل و کار را رها کردن

اگه یه معلم حرفه ای باشه با دو تا چوب و سنگ و برگ هم میتونه به بچه ها آموزش بده و شادشون کنه لازم نیست جشن اسم و جشن الفبا و هر دفعه یکی غذا درست کنه بیاره و این حرکتای هزینه بر را بزنه

اگه فکر میکنید هزینه اضافی و الکی هست با همه والدین صحبت کنید که انجام ندین...چون واقعا بعضی از مدار ...

اتفاقا جشن الفبا و ...میگه باید باشه 

خیلی بد شده مدارس 

انگار کاسبی راه انداختن