2777
2789

امروز ی کارگر داشتیم گونی های سنگین سیمانو میگرفت پشتش از پله ها میبرد بالا چند بارم پاش لیز خورد

چقدر باباها گناه دارن . ای کاش هیچ مردی شرمنده ی خانوادش نشه

از صبح بغض دارم انگار دارن قلبمو فشار میدن روم نمیشه گریه کنم

امیدوارم همه ی مردم اونقدر تو‌خوشی و رفاه باشن ک نخوان انقدر سخت کار کنن برای پول خیلی کم ک معلوم نیست کجای زندگیشونو میگیره🥺💔

تا میل نباشد به وصال از طرف دوست ، سودی نکند حرص و تمنا که تو داری...! _جناب سعدی

حالا اون که کارگر هست

من همسرم خودم رو هم می بینم گاهی دلم میخواد بترکه

واقعا حق ما این نبود 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی آمین

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

با خوندنش گریم گرفت 

امروز ی چیزی خواستم بخرم پولش نبود تا قرض کنم ناموجود شد لباس بود 

صبم دو سه بار ب شوهرم گفتم گفت اگر خیلی واحبه قرض کن ماه بعد بدم ولی واقعا نداشت ناراحت شدم انقدر طی روز ب روش اوردم حدودا هر یه ساعت گفتم نخریدی برام😐

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

حالا اون که کارگر هستمن همسرم خودم رو هم می بینم گاهی دلم میخواد بترکهواقعا حق ما این نبود

🥺

تا میل نباشد به وصال از طرف دوست ، سودی نکند حرص و تمنا که تو داری...! _جناب سعدی
با خوندنش گریم گرفت امروز ی چیزی خواستم بخرم پولش نبود تا قرض کنم ناموجود شد لباس بود صبم دو سه بار ...

گناه داره به روش نیار 

اگه واقعا داشت که میداد

گناه داره به روش نیار اگه واقعا داشت که میداد

اره ولی چه بد زمونه ای شده ک باید با کلی حسرت زندگی کرد ی ماهایی واقعا کم میاد چیزای خیلی ساده ب دلت میمونه 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

سلام من مشکل مالی دارم و بیکارم خیلی گرفتارم حتی واسه ۵۰ هزارم لنگم میشه دوتا برنامه بگم نصب کنید ۱۰۰ هزار هم گیر من میاد هم شما سریعم میتونی برداشت کنی بیاد حسابت. دارم پول جمع میکنم پالتو بخرم هیچی لباس گرم ندارم.بخدا خیلی واقعیه و معتبره .کمک بزرگی بهم میکنید کلی دعاتون میکنم

اره ولی چه بد زمونه ای شده ک باید با کلی حسرت زندگی کرد ی ماهایی واقعا کم میاد چیزای خیلی ساده ب دلت ...

دقیقا

ی سری چیزای پیش پا افتاده رو‌ ام دیگه نمیشه خرید

با خوندنش گریم گرفت امروز ی چیزی خواستم بخرم پولش نبود تا قرض کنم ناموجود شد لباس بود صبم دو سه بار ...

زیاد از این حسرتا کشیدیم عیب نداره

ما در طول آسیب هایی ک میبینیم عاقل میشویم نه در طول زمان🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀

منم امروز همین اتفاق واسم افتاد اعصابم داغونه در ۱۰ دقیقه یه تیکه زدم بهش در صورتیکه گفت قرض کن بعدا میدم من قرضی نمیخواستم 

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚