2777
2789
عنوان

دارم به طلاق نزدیک میشم

185 بازدید | 23 پست

ی دختر دوساله دارم طبقه بالای مادرشوهرمیم شوهرم شدیداااا ب خانوادش وابستس وبدون اجازشون آب نمیخوره وفقط نظرمن تواون خونه مهم نیس حالایماه پیش سراینکه پدرش صدملیون بهمون قرض داده بود رسید توجیبش دیدم سه تومن زده بودب حساب باباش گفتم سودشودادی زدتودهنم ودوروزباهاش قهربودم بعددوروز یچیزی گقت جوابشوندادم گقت گوه توجدوآبادت منم گقتم گوه توجدوآبادخودت خلاصه زد وکلی حرفاومسخره قیافه همدیگه کردیم حالایماهه قهرم خونه بابام هزارتومنم خرجی ندارم وولمون کرده میادازدرخونمونم ردمیشه بیخیال منم هزارتومن پول ندارم وواقعاتوسختیم میگم ب خانوادم مهرموبدارم اجرا واجازه نمیدن نمیدونم چیکارکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر یه بحث زندگیتو خراب نکن 

تو هم حرف بدی زدی مگه باباش نزول خوره اخه 

حتما خیلی گارد داری در برابر خانواده ش که اتیشی شده 

احترام بزار تا احترام گذاشتنو یاد بگیره

چیکار داری سودشه خب بگیره هم حقشه پدر شوهرم با حساب سود هم به ما ۱۰۰ نداد میدونی همین ۱۰۰ رو وام برد ...

نمیگه سودشومیدم ازصب تاشب میگف بابام بیچارس کی به کی پول میده این بما داده دزدکی سودمیداد