2777
2789
عنوان

لطفم تبدیل شد به وظیفه

194 بازدید | 20 پست

خونه مادر شوهرم

ظرفای ظهرو خودشون خواهرش میشوره

ظرفای بعد از ظهرو یه بار من پاشدم شستم همه تشکر و تعارف و فلان

بعدش دیگه انگار وظیفه شد

امروز روز سومه یه تعارف سرد و تمام ://

چکار کنممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین تو کار منو شروع کردی من یه مدت وقتی می‌رفتم خیلی بهم احترام می‌ذاشتن و اینا ولی از یه جایی به بعد گفتم کمکشون بکنم ببین باورت نمی‌شه کار به جایی رسید که اینا دونه دونه ظرفا رو می‌آوردن می‌چیدن کنار من تا من ظرف حدود ۲۰ ۳۰ نفر آدم رو بشورم اونم تنهایی یه شب وقتی ظرفا رو همه رو شستم اومدم بشینم مادر شوهرم از توی پذیرایی گفتش چایی ریختن خوردن قوری خالی شده هم یه زحمت بکش چایی جدید دم کن هم اگر خودت می‌خوای صبر کن دم کشید یه لیوان برا خودت بریز همونجا فهمیدم لطف که از حد بگذره وظیفه میشه دیگه از سری‌های بد می‌رفتم می‌شستم می‌خوردم بلند می‌شدم می‌شستم رو مبل کاری که اینا میومدن خونه من انجام می‌دادن ببین باورت نمی‌شه یک جور بدی با من برخورد می‌کردن انگاری که از اول ازل من تو خونه اینا کار می‌کردم و الان کار نمی‌کنم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
نمیشه دیگه روم نمیشههههاینا چرا دیگه تعارف نمیکنن۱🥴🥴

پاشو خوردی دیگه نرو اشپزخونه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ببین تو کار منو شروع کردی من یه مدت وقتی می‌رفتم خیلی بهم احترام می‌ذاشتن و اینا ولی از یه جایی به ب ...

ببین ظرفای نهارو خودشون میشورن 

ظرفای بعدظهر عصرونه اینا رو من میشورم مشکلی ندارم ولی خب انگار وظیفه شده. چکار کنم حالیشون شه لطفه لططفففف

ببین ظرفای نهارو خودشون میشورن ظرفای بعدظهر عصرونه اینا رو من میشورم مشکلی ندارم ولی خب انگار وظیفه ...

یه بار وقتی عصرونه خوردید بعدش نشور بزار بفهمن تو اگر داری براشون می‌شوری لطف داری بهشون می‌کنی وظیفت نیستش 

و ببین یه نصیحت خواهرانه بهت می‌کنم زیاد خونه مادر شوهر نرو نهایت ماهی دوبار اونم سعی کن بهت زنگ بزنن بهت بگن بری دائم خونه مادر شوهر نرو عروسی که زیاد بره از چشم میفته ها احترامش از بین میره

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

تو سه روز وظیفه نمیشهک میتونی دگ نشوری

ولی اگه زیاد میری اونجا باید توی کار ها بهشون کمک کنی، نمیشه هر روز بری اونجا برات بپزن بیارن ببرن

سعی کن کمتر بری، هر با  هم توی یه چیزی کمک کن، یبار سفره رو باز کن یبار سالاد درست کن یبار ظرف بشور 

هفته ای دوبار میبره منو🥲

نرو‌

به هیچ عنوان به حرف نامزدت گوش نده هر دو هفته یک بار برو هر ۱۰ روز یک بار برو احترام خودتو حفظ کن شوهرت میگه بیا بریم به حرفش گوش نده