2777
2789

مامان ها دخترم یک سال ه لکنت گرفته دکتر مغز و اعصاب بردم گفت استرس و اضطراب داره حالا امسال پنج سال شه داره می‌ره پیش دبستانی همش گیج خوابه

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

معمولا به شوک به بچه باعث به وجود اومدن لکنت میشه اونو پیدا کردی؟

نمیدونم والا یهو اینجوری شده،دکتر گفت نیاز به گفتار درمان نداره

یک میل،اره یه ذره بهتر شده ،الان یک ماهه

عزیزم به نظرم یه تماس با خانه لکنت تهران بگیر یه وقت مشاوره ازشون بگیر،. آنلاین جلساتشون برگزار میشه 

منم دخترم لکنت داره ولی هیچ وقت نشنیدم کسی لکنت داره بهش قرص بدن همیشه گفتار درمانی توصیه میشه 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

یه بازی هست که برای اضطرابش عالیه، میشینی با بچه با اسب و حیوان ها و عروسک ها بازی میکنی مثلا عروسک توی اسباب بازی با مامانش صبحت میکنه و ازش چیزی میخواد، ببین این بازی عالیه میفهمی تو دل بچه چیه و خودتم اگه حرفی بهش میخوای بزنی اط طرف عروسکی به عروسک دیگه بگو

بازم یه دکتر دیگه هم ببر ریسپریدون وابستگی شدید میاره

پرسیدم عزیزم اونم همین تجویز کرد،بچه م اصلا خوشحالی نمیکنه هیچ چیز خوشحال ش نمیکنه خنده نمیزنه زیاد  جنب و جوش ندارن همش خوابع

یه بازی هست که برای اضطرابش عالیه، میشینی با بچه با اسب و حیوان ها و عروسک ها بازی میکنی مثلا عروسک ...

اره خوبه ممنونم عزیزم