2777
2789
عنوان

حس ششمم

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 53 پست
من اگه پیام بدم به نظرت خوب برخورد میکنه؟چرا یه دفعه‌ای دیگه پیام نداد بهم؟نکنه با دخترردیگه ای حرف ...

دلیل سردشدنو باید پرسید 

ممکنه یه مشکل کاری یا خانوادگی پیش اومده باشه روی اخلاقش تاثیر گذاشته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چه جوریه باهات بهتر بگو تو حسمو بگم

باهام قهریم ۶ماهه خودشم مسبب دعوا بود ی فتنه بزرگ رده انداخت توخونه ک من قهر کردم الان رفته زیارت منم نمیدونستم ک رفته برامون سوغاتی فرستاده برم دیدنش یا محل نمیزاره من حس خوبی ندارم اخه 

باهام قهریم ۶ماهه خودشم مسبب دعوا بود ی فتنه بزرگ رده انداخت توخونه ک من قهر کردم الان رفته زیارت من ...

ببین زن بدجنسی نیست 

بداخلاق، گنده اخلاقش ولی چیزی تو دلش نیست 

بدهنه ها ولی آدم بدی نیست 

ببین زن بدجنسی نیست بداخلاق، گنده اخلاقش ولی چیزی تو دلش نیست بدهنه ها ولی آدم بدی نیست

اره درسته برا همین مومدم بین اینکه برم یا نرم شاید رفتار مناسبی نداشته باشه منم از رفتنم پشیمون و عصبی بشم