2777
2789
عنوان

چه سمی بدویین بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودمنم چندتا سیمکارت داشتم چون مدتی استفاده نکردم سوخته.نکنه واسه کس دیگه بدن

همینجوربه عملا فکر کنم اگه یکسال خاموش باشه واگذار میشه

خط های قدیمی مثل پیش شماره های ایرانسل۰۹۳۶ همشون قبلا دست یکی دیگه بوده 

باید پیش شماره های جدید بگیری 

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 

چندساله من  ی خط ایرانسل دارم بعدش ی آقای  ازاصفهان  زنگ زد گفت من خودم فروشنده ایرانسلم این خط شما خریدید گفتم آره گفت مبارکتون  باشه  خداحافظی  کرد😂😍😍

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
معمولا پاک میکنن من یکی خریدم مدت ها زنگ خور داشت دست یه آقا بود بهم زنگ زد گفت سیم کارتم دست تو چیک ...

😂😁😁😁😁

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

یاابلفضللللللللللللللل

من ۳ تا سیمکارت داشتم از داخل ایرانسل من درخواست سلب مالکیت دادم

دیگه نرفتم خدمات قضایی تا بسوزونم

نکنه کسی دیگه این خط هارو بگیره کل پیام هام براش بالا بیاد شرفم میرهههههههه

🧸

یه کاسه تخمه بردار چتای طرفو بخون بخند😎😁🤣🤌

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌