2777
2789

من خودم دقت کردم تو اون خونه زیاد آشپزی نمیشه یا اصلا غذای سرخ کردنی به اون صورت نمیخورن

همش یا خونه اینو دعوتن یا رستوران

اصلا مگه میشه با یه بچه با دوتا بچه کوچیک خونه تمیز باشه 

بلاگرارو دیدین خونه هاشون همیشه مرتبه هی هم میگن ما به همه کارامون می‌رسیم با وجود بچه هامون 

الان خودم کابینت هام خیلیییی بینهایت کثیفن نمیرسم 

مگه اینکه شب نخوابیده بیدار باشم و کابینت تمیز کنم اونم وسطش پسزم هزار بار بیدار میشه گریه و زاری

رمز و رازش مرتب کار کردن تمیز کردن شوهر من یکسره در حال تمیز کاریه خونمون همیشه مرتبه هر کی میاد میگه تو چجوری با بچه کوچیک همیشه خونت انقدر تمیز نمیدونن رمز راز من شوهرمه 😂 چون وسواس و تمیز خونه هست مرتب تمیز کاری میکنه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

من همیشه دست به کارم اصلا نمیزارم شلختگی و کثیفی به درجه ای برسه ک دیگ‌نتونم کاریش کنم یه ذره جایی کثیف شه سریع پاک‌میکنم همه چیو همون لحضه جمع میکنم میزارم سرجاش

بچه هم دارم

ولی عزیزم شما حق داری و اصلا قرار نیست مدام همه جای خونت برق بزنه

بچت بزرگ شه میوفتین رو روال الان مهم خودتی و بچت همین

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دو تا بچه دارم خودمم شاغلم خودمم پریودم خونمم ترکیده است. 

عزا گرفتم چیکار کنم..

از کجا شروع کنم .دارم جون میدم از خستگی

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

اومدم نهار درست کنم تو آشپزخونه بودم 

پسرم رفت رو مبل پرت شد زبونش با دندون گاز گرفت انقدر گریه کرد تا یکساعت آروم نمیشد

تصمیم گرفتم غذاهای ساده و آسون درست کنم 

هم خونه مرتب تره هم به بچه ام میرسم تمام وقت منو آشپزخونه لعنتی میگیره

سخت نگیر مخصوصا با بچه کوچیک اونا حتما کمکی دارن

و اینکه برنامه داشته باش هر روز یجا رو تمیز کن اینجور هیچوقت اونقدر کثیف نمیشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
رمز و رازش مرتب کار کردن تمیز کردن شوهر من یکسره در حال تمیز کاریه خونمون همیشه مرتبه هر کی میاد میگ ...

شوهر من عصر که خونه اس به زور بچه رو میگیره من برم شام بپزم یا ظرفارو بشورم 

انقدرررر سختشه 

باورت میشه اگر جورابشو نندازم تو لباسشویی کل هفته فکر کنم یه جوراب میپوشه 

با اینکه یه سبد پر از جوراب براش گذاشتم و مرتب میگم هرروز عوض کن نیایی تو خونه خفه مون کنی

سخت نگیر مخصوصا با بچه کوچیک اونا حتما کمکی دارنو اینکه برنامه داشته باش هر روز یجا رو تمیز کن اینجو ...

من قبلا که یه بچه داشتم کابینت آروم مرتب دستمال میکشیدم الان نمیرسم واقعا همین که سینک خالی باشه یه دنیا ارزش داره برام

بخاطر پسرم تمام کابینتهای طبقه پایین رو خالی کردم به زور همه رو جا دادم تو طبقه بالایی ها

دست ک میزنم به کابینتها لک میشع