2777
2789

3،4 ماهه اوکی میشی

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی همشو باید برم

نه دیگه مثلا هفته ای یه بار کلاس بری، یه وقتایی هم تمرینی بری دیگه مسلط میشی

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
سلاممعزیزم هر شنایی که بخواین یاد بگیرین حداقل ۲ ماه باید زمان بدین به آموزش و تثبیت.من از ۶/۷ سالگی ...

موفق باشی عزیزم 

من خیلی ترس از آب دارم و اصلا تجربه ی شنا ندارم یکمم میترسم خودمو شل کنم یا پرت کنم چیکار کنم واسه اینا 🥹

موفق باشی عزیزم من خیلی ترس از آب دارم و اصلا تجربه ی شنا ندارم یکمم میترسم خودمو شل کنم یا پرت کنم ...

ممنونم

حتما قبل از شروع دوره شنا دو سه جلسه برین استخر و لطفا اصلا کار خطرناکی نکنین

صرفا برین تو آب ریلکس کنید و سعی کنید با آب دوست باشین😍

به بعدش فکر نکنید اصلا

راه برین تو آب سمت کم عمق ، خودسر سمت شنا و شیرجه و... نرین حتی اگه اطرافیان اصرار کردن چون میتونه باعث بشه از آب زده بشین.

و مهم ترین موضوع اینه که مربی خیلی خوب پیدا کنید ، پرس و جو کنید و ترجیحا مربی ای که درجه ۱ یا ۲ داره ،بگیرین که بدونید تجربه کافی داره.

مربی ای بگیرین که حتما تو آب بیاد حداقل جلسات اول و حواسش به شما باشه‌.