2777
2789
عنوان

کندن مو بی دلیل

65 بازدید | 15 پست

عادتم شده دونه به دونه موهای ضخیمو میکنم الان دوسالی میشه حدود ده روزه که دیگه نمیکنم دارم کم کم ترکش میکنمم ولی فرق سرم خالی شده همه جای موهام تبدیل شده ب موهای کوتاه خجالت میکشم موهامو باز کنم همیشه خدا باید بسته باشه😭

موهای خودمم معمولی رو به پرپشت بود الان شده دم موش تروخدا بگید چی بزنم موهام درست شه 

میترسم عروسی جایی دعوت شم 

جنس موهامم خشکه اگه چیزی میدونید تروخدا جای نصحیت درمانشو بگید موهام درست شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانپزشک رفتم گفت افسردگی داری

عجیبه یه روانپزشک دیگ برو ببینم اون چی میگه ولی نگو قبلی چی گفته چون واسه من اولی گفت افسردگی داری دارو هاش خوردم داغون تر شدم رفتم دکتر دیگ بهم گفت دوقطبی خفیف داری دارو هاش خوردم خیلییی بهترم 

می‌خوام به خدا امید داشته باشم 

میشه مراحل درست کردنشو بگی؟

خود ساقه آلورا را بگیر از عطاری یکمشا قاچ بزن وسطشا بتراش و بقیه شا بزار یخچال و بعد با روغن نارگیل و یکم اب قاطی کن بزن کف سرت و به ساقه موهات دیگه یکی دوساعت بمونه برو بشور اگه موهات چربه روغنا نزن..البته من خودم زود نمیشوزم یا بشورم هم بدون شامپو میشورم. 

عجیبه یه روانپزشک دیگ برو ببینم اون چی میگه ولی نگو قبلی چی گفته چون واسه من اولی گفت افسردگی داری د ...

اتفاقا پیش دوتا رفتم یکی گفت تو خانوادت کسی هس وسواسی داشته باشه گفتم مادرم گفت امکانش هس رو توم تاثیر گذاشته باشه ولی از نوع دیگش ی چندتا سوال داد جواب دادم ک ببینه من افسردگی دارم یا نه وقتی جوابارو خوند گفت افسردگی داری باز پیش ی روانشناس دیگه برو مطمعن شو رفتم اونم گفت

اول باید درمان شی موهاتو نکنیبعد به فکر افزایش مو باشیروانپزشکی جایی برو کمکت کنه

روانپزشک رفتم دو بار

الان دیگ ختی دستمم تو موهام نمیبرم وقتی تو خونه باندانا می‌بندم ک دستم نره تو موهام الان نمیدونم چیکار کنم پر شه

سنی ام ندارم

روانپزشک رفتم دو بارالان دیگ ختی دستمم تو موهام نمیبرم وقتی تو خونه باندانا می‌بندم ک دستم نره تو مو ...

برای افزایش مو نمیدونم والا چیکار کنی

دکتر پوست و مو بری بهتر کمکت میکنه

اتفاقا پیش دوتا رفتم یکی گفت تو خانوادت کسی هس وسواسی داشته باشه گفتم مادرم گفت امکانش هس رو توم تاث ...

ولی در هر صورت مو کندن خودش یک اختلال مجزا از افسردگی و اسمش ocd

می‌خوام به خدا امید داشته باشم