2777
2789
عنوان

طلا خریدم ناراحتم😭😭😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1511 بازدید | 65 پست

اصن حی چک‌نکن منم خریدم رو نه بود یهو اومد هشتو‌سیصد خیلی ناراحت شدم ولی بعد بالا کشید

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس تا۱۴بالا میره امروز فقط فرصت خریده.من تو۷۸۰۰یه انگشتر خریدم۲۰ت بعدا دیدم خیلی گرون انداخته یعنی ...

تا ۱۴؟؟ از کجا میگی؟ خیلی پول لازمم اگه ۱۴ بشه میتونم خونه بگیرم 

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

طلافروش گفت ۶ربار میگه راستع ببین الان بهترین موقعیته فروشه ولی خرید هم اگه کنید باید برای طولانی مد ...

خوب ببین من العا بفروشم مثلا گرمی ۱۰ سود کردم دوباره میتونم اگر اومد پایین همون قدر طلا رو شاید بیشتر بخرم فقط میترسم پایین نیاد

طلافروش گفت ۶ربار میگه راستع ببین الان بهترین موقعیته فروشه ولی خرید هم اگه کنید باید برای طولانی مد ...

۵ الی ۱۰ سال!!! مطمئنی ساکن ایرانی؟ ۶ ماه درسته

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد

خوب ببین من العا بفروشم مثلا گرمی ۱۰ سود کردم دوباره میتونم اگر اومد پایین همون قدر طلا رو شاید بیشت ...

شما کاربریه مادر زنم هستی

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

نه چطور مگه؟

هیچی تکه کلامه اونو دیدم تو پستاتون فک کردم اون

چه تکه کلامی دارن؟

العا

۵ الی ۱۰ سال!!! مطمئنی ساکن ایرانی؟ ۶ ماه درسته

ببین من ۶سال پیش طلاخریدم گرمی۵۰۰

الان شده ۱۰ میلیون

پس اگه میخواین سود کنید 

طلا رو برای پس انداز۵الی ۱۰ساله بگیرید

اسی دیروز گرفته امروز نگاه کرده دیده ضرره اینکه نشد 

سود رو دراز مدت می سنجن

🤴👸.دلشاد هستم