2777
2789

من چند روزی دنبال کار تو دیوارم میخوام تجربمو باهاتون به اشتراک بزارم

حمایت کنین بره پربازدید تا ادمای ساده و بدبختی که زندگی لهشون کرده مجبورن گول این ادما نخورن اسکرین شات هم خواستین موجود

و همچنین یکیشون که پول دارم سریع حذف اکانت زد و از کانالاش مشدود کرد ولی فورفوارد میاماشون دارم

خانوما و اقایون این خیلی مهم شاید پولی که بگیرن کم بنظر بیاد ولی با چندین نفر خیلی پول اینا پرن تو توضیحات تاپیکم میگم چجوری کلاهبرداری میکنن

یه یاعلی بگین 

...

۱_اینایی که لینک سایت می زارن میگن برا ماست بعد یک لینک جدا میزارن مستقیم میره برا واریز کلاهبردارن

۲_اونی که میگه حساب احراز هویت شده بزن تو دیوار بعد اکانتت بده من اشتراکی استفاده کنیم من اگهی میزارم ممکنه با اکانت شما تبلیغ کلاهبرداری بزارن بعدا پای شما گیر باشه

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵_ بعضیا هرمی هستن یعنی از شما پول میگیرن بعد شما عضو میشید بعد شما مجبورید مثل خودشون بقیه عضو کنید و پول دربیارید بدون تولید و فروش هیچ چیز و تو این بین ممکنه به دروغ بگن که ما یک مجموعه فروشی قراره بزنیم یا حرفای از این دست

اگه واقعا فروشگاهی باشه باید از اول زده شده باشه و در حال حاضر در حال فروش باشه وگرنه چجوری داره پول میده معلومه با کلاهبرداری تا وقتی خود فروشگاه ندیدید و از ادمین خود اون فروشگاه سوال نکردید مطمئن نشدید باور نکنید

...

۶_اینا خودشون مستقیما پیام نمی زارن همون بدبختا یا کسای مثل خودشون یا ادمای ساده یا با یک سیمکارت شخص دیگه شروع به اگهی گزاشتن میکنن مثل دیوار و شیپور یا هر سایت دیگه ای و راحتم نیست ازشون شکایت کنین تو این بین ممکن ادمای ساده گول زده فقط خسارت ببینن و بازیچه دست بشن این دیگه دست نیروهای انتظامی و سایبری می بوسه که کلا این ادما دستگیر کنن چون اینا هستن همچنان کلاهبرداری میکنن به خیال خودشون میلیاردر میشن (البته شاید واقعا هم بشن) امیدوارم به برسه به دست بچه های امنیت و عدالت کشور اینارو از سایتا جمع کنن .

...

۶_اینا خودشون مستقیما پیام نمی زارن همون بدبختا یا کسای مثل خودشون یا ادمای ساده یا با یک سیمکارت شخ ...

اکثرن هم پیگیری نمی کنن چون پول کمی و فرایند شکایت هم راحت نیست و این این باعث شده این ادما راحت کارشون ادمه بدن کسی هم یقشونو نمی گیره

واقعا پلیس مجازی نیاز

...

بدونید اینا برای اینکه شمارو مجاب کنن بهشون پول بدید حرفای جذاب اما تو خالی میزنن و الکی امیدوارتون کنن اینا همشون برای کلاهبرداری از شماست

کلا تو دیوار نمیشه کار پیدا کنید اونم ادمینی

اگرم دیدید که فیش واریز تو یک کانالی گذاشتن شاید واقعی یا الکی باشه اگرم واقعی باشه مثل کارای هرمی پولشون حرام

پیامای این چنینی مواجه شدید سگ درصد کلاهبردایه:

(هزینه ای که شما میدین 80 درصد میدن به سایت برای ساخت کد پرسنلی که شما جزو پرسنل ما حساب بشه

که حقوقت به وقت برات واریز شه و فراموش نشی و برات یه کد جداگانه ساخته میشه و یه پنل کاربری

و مابقیش به ادمین اموزش داده میشه که شمارو آموزش بده، پیام های اماده رو بهتون بده و ملی راهنماییتون کنه و براتون یه پشتیبانی 24 ساعته بزاره مخصوص شما و ایدیش رو به شما میده که حین کار کمکی یا راهنمایی خواستی برات انجام بده)

این یکی از پیاما هست که قانع کننده اما چرت مطلق هست اصلا از کارمند هیچ پولی دریافت نمیشه وقتی شما استخدام میشید همه هزینه ها باشرکت

هزینه دادن فقط عنوانی برای ادمای بیکاری که به دنبال شغل ان

اونی هم که پول میگیره بدون هیچ خیری توش نمی بینه نه دنیا نه اخرتش

بقول معروف یک روز همه اینا جمع میشه، میشه پول دوا درمون و درد و دکتر و بدبختی

البته من امیدوارم پشت میله های زندان باشن 😄

...

در اخر این همه تاپیکای مادر زن و مادر شوهر یا اینچنینی هست که عموما کاربردی نداره

حداقل این تاپیک شاید برای چندین نفر چندین نفر بدرد بخوره

برای اگهی خودتون این مطالب نوشتم اگه دوستی یا اشنایی یا خودتون اسن مسئله مواجه شدید اگاه هستید 

اسکرین شات چگونه کلاه بردار باشیم هم دارم اونی که منو از کانالاش دیلیت زد

...

راستی اگه عضو کانالی شدین که چندهزارتا کاربر داشت ولی فوقش ۱۰ تا واکنش داشت بدونید سگ درصد کلاهبرداری به احتمال زیاد کاربری های خودشون یا چندتا ادم ساده گول گول خورده که بهشون چس تومن داده هستن تا بقیه جذب کنن بعدا شما رو از کانال بن میکنن

...