2777
2789
حقوقش اصلا منطقی نیستیه منشی دیگه مگه چی کار میکنهتو چقدر پرتی این آگهی ها داستان دارن یه جوری هستن ...

یکی بره برای این دست آگهی ها، فقط بره پرس و جو کنه، بیاد ماها رو هم از شک و شبه دربیاره. شاید نظر ما اشتباه باشه.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منشی مخصوص مدیرعامل همه قراراهم کارای مربوطه پیگیری میکنه خرش خیلی میره  توبعضی جلساتم مدیرعامل همراهی میکنه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

حالا شما استرس داری نرو ولی حقوق منشی مدیر عامل باید بالا باشه 

چون اولا اکثر تحصیلاتشون ارشده 

روابط عمومی بالا میخواد 

تسلط به یک زبان دیگه میخواد 

مولتی تکست باید باشن 

آشنایی با کامپیوتر 

ساعت کاری پر فشار 

چه ربطی داره به جای زندگیاین جور آگهی ها مشکوکنشما کجا زندگی میکنی که انقدر پرتی

مثلا حقوق این آگهی که شما میفرمایین چقدره؟

از چه ساعت تا چه ساعتی؟

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
چه ربطی داره به جای زندگیاین جور آگهی ها مشکوکنشما کجا زندگی میکنی که انقدر پرتی

منشی با منشی مدیر عامل خیلی فرق داره قربونت برم بایدم حقوق بالایی داشته باشه یکم اطلاعاتت رو ببر بالا

منشی با منشی مدیر عامل خیلی فرق داره قربونت برم بایدم حقوق بالایی داشته باشه یکم اطلاعاتت رو ببر بال ...

عزیزم لازم به این همه جنگ با من نیست یاشه شما درست میگی

اونی که باید اطلاعاتش رو ببره بالا شمایی که زیادی خوش خیالی و منطقی به مسائل نگاه نمی کنی

فرق خیلی خاصی هم نداره

مثلا منشی مدیرعامل قراره چی کار کنه

والا حالا اون شرکت و باید بررسی کنی اینطور که گفتی خصوصیه 

ولی منشی یا مسئول دفتر مدیرعامل رو همه دارن دیگه هیچ منظورداری نیست 

کسی با مدیرعامل کار داره که نمی تونه در اتاقش و باز کنه بره تو  مکاتبه ای داره هماهنگی و هزار کار دیگه داره خودش که انجام نمیده منشی باید انجام بده 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
مثلا حقوق این آگهی که شما میفرمایین چقدره؟از چه ساعت تا چه ساعتی؟

زده ۴۰

یا یکی رو زده ۷/۵تا ۳۰

ساعت کاری ۹ تا ۵

سابقه هم نمی خواد

آخه چرا یهو از ۷و نیم باید بره تا ۳۰؟عجیبه دیگه

مگه منشی مدیر عامل حالا قراره چی کار کنه که ۴۰ ملیون حقوق داشته باشه

مشکوکن 

یه جوری هستن این دست آگهی ها

اصلا انگار این کلمه شده یه اسم رمز

والا حالا اون شرکت و باید بررسی کنی اینطور که گفتی خصوصیه ولی منشی یا مسئول دفتر مدیرعامل رو همه دار ...

بعد مثلا حقوقش منطقیه ۴۰ ملیون باشه آخه؟

یا یه آگهی زده ۷و نیم ملیون تا ۳۰

چرا تا ۳۰؟چی باعث میشه از ۷و نیم بره به ۳۰

یه جوری هستن این آگهی ها انگار متظور دارن

نه عزیزم مشکوک نیست من خودم دستگاه دولتی کار می کنم ما پست مسئول دفتر مدیرعامل یا مدیرکل داریم 

با منشی یا مسئولین دفاتر مثلا معاونت خیلی فرق داره و در دستگاه های دولتی پست کارشناسی هست 

چون شما داری درباره مدیرعامل صحبت می کنی هزار و یک کار داره هماهنگی با انواع و اقسام دستگاه ها در استان 

چطور مکاتبه کن چطور صحبت کنه چطور تایم ها رو بچینه و برنامه ریزی کنه 

نرم افزارهای مختلف برای خروجی گزارش های مدیریتی باید بلد باشه 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم