2777
2789
عنوان

چرا بعضیا به بهانه بارداری از عالم و آدم طلبکار میشن و توقع دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2867 بازدید | 130 پست
نه عزیزم اصلا اینجوری نیستشما ممکنه یهو ۳۶ هفته کیسه آبت پاره بشه یا انقباص بگیری بری زایمان کنیزایم ...

شما همش میخوای حرف خودت رو  بزنی !! چه ربطی داره ؟؟ !!

!خب اینی که شما میگی یه دفعه کیسه آبش پاره بشه و یا یه مشکل پیش بیاد براش دیگه پا نمیشه بره آرایشگاه ابرو ورداره!!! الان این خانم با پا خودش اومده ارایشگاه پس قطعا کیسه ابش پاره نبوده تو راه مطب دکترم نبوده! 

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم بعضی وقتا اغراقه مامان من یهویی میگفت فلان چیز رو کلا از خونه ببرید بیرون من نبینم حتی جلوی ...

من از گوجه بدم میومد

تو یخچال کشی میدیدم مثلا خونه مامانم در بخچال باز کردم اب بخورم دیدم

باااااید اون گوجه از یخچال خارج میشد و مینداختن بیرون وگرنه تا ساعت ها من میومد تو سرم ک تو یخچال گوجه هست و بالا میاوردم

.

منم باردارم و تا حدودی باید مراقب باشم اصلا ازخونه بیرون نمیرم سرپا وایسادن برام سخته ولی هروقت میرم ...

ولی اونجا حق شما هست که بشینی نه اون همراه

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

اره مجردم ولی این موضوعات چه ربطی به بارداری داشت واسه هر کسی ممکنه پیش بیاد گفت چون باردارم بذار من ...

خب پس به خاطر همونه ...

الان من یا مادرای دیگه هرچی به شما و اسی و افراد مجرد از شرایط بارداری بگیم فایده ای نداره ! همون طور که مردها نمی تونن زن باردار رو درک کنن اغلب !

ولی خب دوستانه میگم نسبت به هم جنس های خودمون  مخصوصا وقتی توی شرایط خاص هستن مهربون تر باشید 🌸 

خیییلی زیاد به زن ها ظلم میشه مخصوصا توی ایران ، پس خودمون هوای خودمون رو بیشتر داشته باشیم .

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

حق با توعه البته به نظر منکه مقصر اریشگره بای نوبت رعایت کنه از اول اون رد میکرد

ولی باور کن اصا ارایشگاه اصا همینه چندین بار نوبت منم هعی به بهونه ها مختلف عقب جلو میکرد ارایشگر یکبار یکی ازم خواس نوبتم بدم بهش چون خواستگاریش بود و یدفعه شده بود 😐

منم باردارم ولی اصلا به خودم اجازه نمیدم کسی رو اذیت کنم خودم همه کاری میکنم البته به لطف خدا حالم خوبه ممکنه کسی پاقعا مشکل داشته باشه

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

چقدر امثال اون خانم زیاده تو این سایت

من هیچوقت از کسی توقع ندارم، تا حالا هم همچین درخواستایی نداشتم ولی اگه یه خانم باردار ببینم یا سالمند و کم توان اگه کمکی ازم بربیاد حتما انجام میدم، حالا شما نخواستی نوبتتو بدی اکی حقت بوده دلت نخواسته ولی این حجم از خشمت عجیبه عزیزم یکم مهربونی چیزی از آدم کم نمیکنه

اونم بی ادبی نکرده یه درخواستی کرده شما رد کردی ایشونم رفته درست نیست اینجوری راجع بهش صحبت میکنی

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این که هیچی یه تاپیکی بود زن حامله صبر نمیکرد غداشون رو تو رستوران بیارن از میز بغلی غذا میخواسته

حتما اونجا هم باز بودن اونایی که حق رو بدن به زن حامله 

این روزا میگذره اما به سختی