2777
2789
عنوان

چرا بعضیا به بهانه بارداری از عالم و آدم طلبکار میشن و توقع دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2867 بازدید | 130 پست
آقا ربطی به مهربونی نداره! اون خانم میتونست برا یه ساعت خاص وقت بگیره و بره سر ساعت خودش بیاد نه این ...

خیلی به مهربونی ربط داره

شاید تو راه دکترش بوده گفته منکه از پله ها اومدم پایین ابرومم تمیز کنم بعد برم خونه شاید درد گرفت رفتم زاییدم مرتب باشم.

واقعا گاهی چ ایرادی داره همدیگه رو درک کنم کسی جای دیگه هم مارو درک میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب نوبت می‌گرفت اینو می‌تونست ک من خودمم باردارم ولی این واقعا سواستفاده میشه حق بقیه ضایع میشه

باید وقت می‌گرفت اینو قبول دارم ولی خب الان استارتر داره میکوبه اون خانم رو در صورتی که یکم حتی دلش نمی سوزه تعجب می کنم ...

اون اومده محترمانه یه تقاضا کرده و استارتر هم رد کرده ولی حرف من اینه بهتره درک و همدلیمون رو نسبت به افراد کم توان و ناتوان مخصوصا اگر همجنس خودمون باشند بالا ببریم .

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

قدیم بندگان خدا تا ماه اخر کار میکردن الان از روز اول بقیه رو به کار میگیرن و بخور و بخواب و نسخه اس ...

حالا نمیگم بخور و بخواب

ولی چرا اینکه مردم به این درجه از شعور رسیدن ک خانوم باردار نباید اینقدر کار کنه و از سلامتیش بزنه براتون ناخوشاینده؟؟؟

حتما باید خانوما تمام عمرشونو تو زجر بگذرونن خیال یسریتون راحت باشه ک همجنستون تو اسایش نیست

.

بنده خدا نمیگم معلول و مریض بودهولی انشالله تو بهترین شرایط خود شما هم این تجربه رو میکنیدواقعا سخته ...

اینجور آدما از قبل بارداری هم همینقدر پررو و پر توقع بودن ولی چون بهونه ای نداشتن نمیتونستن سو استفاده کنن بعد بارداری بهونه دستشون اومده من خودم رو میشناسم صد سال سیاه از کسی همچین توقعی ندارم اونم برای چیز غیر واجبی مثل اصلاح ابرو 

این روزا میگذره اما به سختی

معلول و سالمند رو قبول دارم ولی باردار رو نه بارداری بیماری نیست که انتظار داشته باشن مردم نوبتشون ر ...

حالا غذا و خوراکی باز یه چیزی ولی نه نوبت ارایشگاه

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

والا همینو بگو یه عروسی رفتم چند هفته پیش خانم فیلم بردار ۷ ماهه باردار بود همش از اینور میدوید اینو ...

همه خانم های باردار مثل هم نیستن انقدر هم جنس های خودتونو نکوبید  که فردا روز ی زن حامله گفت نمیتونم از جام پاشم شوهرش نگه مگه چیکار میکنی حامله ای دیگه

خودتون همجنس خودتون ببرید بالا

والا همینو بگو یه عروسی رفتم چند هفته پیش خانم فیلم بردار ۷ ماهه باردار بود همش از اینور میدوید اینو ...

خیلی کمن مثل اون خانم 

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

اینجور آدما از قبل بارداری هم همینقدر پررو و در توقع بودن ولی چون بهونه ای نداشتن نمیتونستن سو استفا ...

چی بگم عزیزم

دیدگاهت خیلی بده من تو ارایشگاه خانومهارو که باردار نبودن هم دیدم ازم خواستن بزارم کارشونو راه بندازن چون عجله دارن بچه کوچیک دارن یا مهمونی یهویی براشون پیش اومده

امیدوارم مثبت تر به مسائل فکر کنی 

.

باید وقت می‌گرفت اینو قبول دارم ولی خب الان استارتر داره میکوبه اون خانم رو در صورتی که یکم حتی دلش ...

آره خب اسی هم پیاز داغشو زیاد کرده اینطوری تاپیک زده

همیشه پایان شب سیاه و تاریک ،سپیده دم است

همه خانم های باردار مثل هم نیستن انقدر هم جنس های خودتونو نکوبید که فردا روز ی زن حامله گفت نمیتونم ...

همجنس من بره از شوهر خودش توقع داشته باشه و بدونه بچه تو شکمش فقط برای خودش و شوهرش عزیزه و حقیقتا به هیچ جای بقیه نیست 

این روزا میگذره اما به سختی

منم تو بارداری به خونه خودم ویار داشتم گریه می کردم تو سه ماه دوبار گرد گیری کردم ولی بازم بو می دا ...

عزیزم طبق امضاتون الان چندکیلویین

جان خوددرراه اولادعلی می بازیم♥همچون مالک به عدوان علی می تازیم♥ای که گویی که خالق ز «ولی» خسته شدند♥به کوری چشم توبرسیدعلی می نازیم♥

والا منم خونه بابام نزدیکمه روم نمیشه همش ناهار و شام خونشون باشم یه ماهمه گفتم نهایت بذارم ماه های ...

منم روم نمیشه 

بعد میگم وقتی خودم میتونم چرا کارامو نکنم ولی خواهر شوهرم تمام وعده ها خونه باباشه فقط درحال ناز کردنه 

بالاخره خدا دست به کار شد و همچی درست شد🤲❤️