2777
2789
عنوان

چرا بعضیا به بهانه بارداری از عالم و آدم طلبکار میشن و توقع دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2867 بازدید | 130 پست

حالا منه بیچاره باردارم روم نمیشه به شوهرم بگم چی دلم کشیده میترسم فک کنه آدم ناز نازی هستم یا روم نمیشه خونه بابام یا جایی دیگه  اوق بزنم 😂 از ترسم هیجا نمیرم ک یهو نگن چقد ناز داره

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی خودمو میکشم😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا من کلاسم ساعت ۳ شروع میشه می‌تونستم وقتمو بهش بدم ولی دلیلی ندیدم میتونست از قبل وقت بگیره یا ...

دقیقا

منم یه بار تو مطب دکتر بودم منم بی حسی زده بودم برا لیزر جای جوش نوبتم شده بود

یه زنه اومده بود گوش دخترشو سوراخ کنه همش میگفت بچه من کم طاقته میشه نوبتت رو بدی من منم گفتم نه بی حسیم میره و احساس رضایت کامل هم دارم از این کارم بچشم بره صبر‌کردن رو یاد بگیره

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

چقدر   دلم گرفت برا بعضی کامنتا چقدر باهم غریبه شدیم.... 

جان خوددرراه اولادعلی می بازیم♥همچون مالک به عدوان علی می تازیم♥ای که گویی که خالق ز «ولی» خسته شدند♥به کوری چشم توبرسیدعلی می نازیم♥

من حاملم الان ۳ ماه و نیممه دوهفتس به بقیه گفتم تازه آخر هفته فقط میرم خونه محل کارم جای دیگس همه کاری هم خودم میکنم ولی خواهر شوهرم اونقد ناز میکنه که نگو الان ۵ ماهشه تو این ۵ ماه یه وعده خونه خودش غذا درست نکرده درحالیکه حتی اومده مهمونی خونه من

بالاخره خدا دست به کار شد و همچی درست شد🤲❤️
چقدر مهربونی ازبین رفته

آقا ربطی به مهربونی نداره! اون خانم میتونست برا یه ساعت خاص وقت بگیره و بره سر ساعت خودش بیاد نه اینکه توقع داشته باشه بقیه نوبتشون رو بهش بدن!! حالا ابرو هم کار پزشکی نیست که بگین واجب بوده و ....

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

شما حتما مجردی و باردار نبودی که این حرف رو میزنی ...بارداری واقعا ناتوانی میاره مخصوصا ماه های اول ...

خب نوبت می‌گرفت اینو می‌تونست ک من خودمم باردارم ولی این واقعا سواستفاده میشه حق بقیه ضایع میشه

همیشه پایان شب سیاه و تاریک ،سپیده دم است

نگووووو ما تا دوماه پیش تو خونمون یکی از اینا داشتیم از پتو هامون بدش میومد حالش بد میشد یه بار ۵ صب ...

منم تو بارداری به خونه خودم ویار داشتم  گریه می کردم تو سه ماه دوبار گرد گیری کردم ولی بازم بو می داد اوففف عذاب بود 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

از پررو بودنش تعجب کردم من خودم اصلا روم نمیشه همچین توقع هایی از غریبه ها داشته باشم

بنده خدا نمیگم معلول و مریض بوده

ولی انشالله تو بهترین شرایط خود شما هم این تجربه رو میکنید

واقعا سخته بخصوص توماهای اخر خانومها خیلی بهتر همو درک میکنن من بارداری رو تجربه کردم از بقیه هم چنین درخواستایی نکردم ولی خیلی چیز عجیبی نیست ی لحضه به فکرش رسیده شمایی ک خانومی بهتر شاید درکش کنی نیم ساعت بزاری کارشو راه بندازن

.

قدیم بندگان خدا تا ماه اخر کار میکردن الان از روز اول بقیه رو به کار میگیرن و بخور و بخواب و نسخه اس ...

والا همینو بگو یه عروسی رفتم چند هفته پیش خانم فیلم بردار ۷ ماهه باردار بود همش از اینور میدوید اینور تازه عروس می‌گفت برای فیلم برداری فرمالیته هم همین خانم بوده از صخره و بیابون می‌کشیده بالا اونوقت بعضیا هم مثل این خانم تو آرایشگاه..

این روزا میگذره اما به سختی

حالا اگه من بودم نمی تونستم بگم نه نوبتم رو نمیدم ...بعضی شرایط ها خاصه مثل شرایط بچه ها ، خانم های ...

خآنم حامله ناتوان نیس 

بعدم شرایط خاصی نبود میخواست ابرو اصلاح کنه

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

اون خانوم یه درخواستی رو مودبانه بیان کرده و شما رد کردی تموم شده رفته نمیدونم چرا انقد اذیتت کرده یا چرا بقیه الان انقدر گارد گرفتن

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من حاملم الان ۳ ماه و نیممه دوهفتس به بقیه گفتم تازه آخر هفته فقط میرم خونه محل کارم جای دیگس همه کا ...

والا منم خونه بابام نزدیکمه روم نمیشه همش ناهار و شام خونشون باشم یه ماهمه گفتم نهایت بذارم ماه های آخر اگر سهام شد بعضی خیلی رو دارن😑

همیشه پایان شب سیاه و تاریک ،سپیده دم است