2777
2789
عنوان

چرا بعضیا به بهانه بارداری از عالم و آدم طلبکار میشن و توقع دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2867 بازدید | 130 پست
منم باردارم و تا حدودی باید مراقب باشم اصلا ازخونه بیرون نمیرم سرپا وایسادن برام سخته ولی هروقت میرم ...

به منشی بگید ایشون به همراه‌ها میگن بلند شن 

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

خب پس به خاطر همونه ...الان من یا مادرای دیگه هرچی به شما و اسی و افراد مجرد از شرایط بارداری بگیم ف ...

ببخشید ولی حرفاتون کاملا غیر منطقیه 

منم گفتم تو بعضی شرایط که گفتن آره قبول میکنم

ولی اینکه الکی از بارداری سواستفاده کنه بگه چون باردارم نه چرا قبول کنم باید زودتر میومد اگه مشکل خاصی نداشت

چن وقت پیش رفتم ارایشگاه یه خانم اومده بود میگفت از دیروز خواستم بیام ارایشگاه مهمون اومد وقت نکردم تا همین الان رفتن همون روزم میخواست بره کربلا گفت میشه نوبتتو بهم بدی قبول کردم بستگی به شرایط داره قرار نیس هر کی هر چی گفت بگیم چشم

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه واقعا نیم ساعت نمیشه عزیزم بازم میگم حقت بوده قبول نکنی ولی دگ برچسب پرتوقعی هم نچسبون به بقیه ای ...

والا من هروقت میرم بین نیم ساعت تا چهل دقیقه میشه اگه بخواد تمیز کار کنه حالا شما میگی نمیشه چشم حتما نمیشه دیگه 

این روزا میگذره اما به سختی

معلومه هستم یه پریود میشی هورمانا میریزه بهم تا مرز جنون میره آدم دیگه خانوم حامله که جای خود داره

خب به بقیه چه منم پریود میشم دلم میخواد پاچه همه رو بگیرم اما خودمو کنترل میکنم بقیه گناه نکردن جور پریود شدن منو بکشن 

من هیچوقت از کسی توقع ندارم، تا حالا هم همچین درخواستایی نداشتم ولی اگه یه خانم باردار ببینم یا سالم ...

سالمند و معلول فرق داره

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

به منشی بگید ایشون به همراه‌ها میگن بلند شن

من چیزی نمیگم خجالتیم ولی خود منشی وقتی ببینه این وضعیت رو حتما تذکر میده

۪ۧمِۭۚٚیٌٍِۚخٍٖۚۢوۣ۠ٛا۪ٝۧمۭۣٖۚٛۨتِۖ...ولی،نازکنی کنسلی...باهمه بخندی کنسلی...وقت نزاری کنسلی...سرد باشی کنسلی...دیرسین کنی کنسلی...اولویتت نباشم کنسلی...🧸🤌

والا من هروقت میرم بین نیم ساعت تا چهل دقیقه میشه اگه بخواد تمیز کار کنه حالا شما میگی نمیشه چشم حتم ...

البته ابروهای من خیلی پرپشت نیست مال من کلا نهایت یه ربع طول میکشه 

بقیه شاید بیشتر طول بکشه نمیدونم 

ولی کلا یه مقدار عاطفه داشته باش و انقدر قضاوت منفی نکن در مورد دیگران 

خودشون باید شعورشون برسه

آره🥲

۪ۧمِۭۚٚیٌٍِۚخٍٖۚۢوۣ۠ٛا۪ٝۧمۭۣٖۚٛۨتِۖ...ولی،نازکنی کنسلی...باهمه بخندی کنسلی...وقت نزاری کنسلی...سرد باشی کنسلی...دیرسین کنی کنسلی...اولویتت نباشم کنسلی...🧸🤌

خوش به حالت!

چرا واسه همچین چیز مسخره ای باید عذاب وجدان بگیرم ؟ اگه مریض بدحال بود و نوبت دکترم رو بهش نمیدادم یا آدم سالمند تو مترو سرپا بود و من نشسته آره عذاب وجدان میگرفتم ولی  زن حامله ای دلش خواسته بدون نوبت بیاد آرایشگاه عذاب وجدان نداره که 

خب به بقیه چه منم پریود میشم دلم میخواد پاچه همه رو بگیرم اما خودمو کنترل میکنم بقیه گناه نکردن جور ...

دارم شرایط اونو میگم که فکر نکنی خانوم باردار عادیه یا ادا درمیاره بعدم انسانیت چی میشه