2777
2789
عنوان

چرا بعضیا به بهانه بارداری از عالم و آدم طلبکار میشن و توقع دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2867 بازدید | 130 پست
اصلا یه جور عجیبی مردم متوقع شدن لطف شده وظیفه!چند وقت پیش یکی هم تاپیک زده بود چرا خانومه به بچه م ...

آره کلا تو جوامعی که شرایط اقتصادی بد میشه و بین فقیر و غنی شکاف بالایی به وجود میاد، آدماش پر توقع و خودخواه میشن. چیزایی که قبلا صرفا لطف حساب میشدن میشه وظیفه، چون آدما سعی میکنن تا جایی که میشه از چیزایی که ممکنه به دستشون بیاد استفاده کنن

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

شما همش میخوای حرف خودت رو بزنی !! چه ربطی داره ؟؟ !!!خب اینی که شما میگی یه دفعه کیسه آبش پاره بشه ...

خآنم محترم شما میگی زایمان از قبل مشخصه گفتم نه مشخص نیست 

نگفتم اون خانم کیسه آبش پاره شده

همه جای دنیا خانم باردار درک میکنن حتی تو واقعیت فقط تواین سایته که نسبت به همه گارد دارن

با همه بد باش باهمه قط رابطه کن خشم داشته باش فک میکنن اینجوری آدمای خوبین.

یکم با آدما مهربون باشید موج مثبتش به زندگی خودتون برگرده.

دنیا با شماها جای بدی برای زندگی شده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگووووو ما تا دوماه پیش تو خونمون یکی از اینا داشتیم از پتو هامون بدش میومد حالش بد میشد یه بار ۵ صب ...

جدا؟ چه عجیب😑 میگفتی چرا بدت میاد از پتوها

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

ولی اونجا حق شما هست که بشینی نه اون همراه

آره ولی هیچوقت روی اینو ندارم ک اعتراضی کنم مگه اینک صدای منشی دربیاد😅

۪ۧمِۭۚٚیٌٍِۚخٍٖۚۢوۣ۠ٛا۪ٝۧمۭۣٖۚٛۨتِۖ...ولی،نازکنی کنسلی...باهمه بخندی کنسلی...وقت نزاری کنسلی...سرد باشی کنسلی...دیرسین کنی کنسلی...اولویتت نباشم کنسلی...🧸🤌

من از گوجه بدم میومدتو یخچال کشی میدیدم مثلا خونه مامانم در بخچال باز کردم اب بخورم دیدمباااااید اون ...

مامانم از نون لواش بدش میومد و چیپس و پفک 

حتی تو خونه نمیذاشت بمونه 

خآنم محترم شما میگی زایمان از قبل مشخصه گفتم نه مشخص نیست نگفتم اون خانم کیسه آبش پاره شدههمه جای دن ...

همین شما خوب باش برا کل دنیا کافیه!! 

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

شما دقیقا خبر داری از زندگیش و شرایطش و اینکه مسئولیت پذیر نبوده ؟!! هزاران علت می‌تونه پشت یه رفتار به ظاهر ساده باشه که آدم وقتی می‌فهمه حتی از فکری که داشته شرمنده میشه ....

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

معلول و سالمند رو قبول دارم ولی باردار رو نه بارداری بیماری نیست که انتظار داشته باشن مردم نوبتشون ر ...

بارداری از خیلی از بیماری ها بدتره ها😬 بدن آدم عملا یه بخش بزرگی از کاراییش رو از دست میده