2777
2789
عنوان

چرا بعضیا به بهانه بارداری از عالم و آدم طلبکار میشن و توقع دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2867 بازدید | 130 پست

برا ما چرا برعکسه من باردارم و میگن خوب نیست زیاد دستتو بالا ببری دیروز تو فروشگاه از طبقه بالا به سختی یه پنیر برداشتم خانمی جوون هم بود اومد گفت میشه یکی هم بدی به من تازه قدش مثل خودم حتی زحمت نکشید سعی کنه برداره😐

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا اگه من بودم نمی تونستم بگم نه نوبتم رو نمیدم ...بعضی شرایط ها خاصه مثل شرایط بچه ها ، خانم های ...

معلول و سالمند رو قبول دارم ولی باردار رو نه بارداری بیماری نیست که انتظار داشته باشن مردم نوبتشون رو بهشون بدن یا از غذا و خوراکی هایی که میخورن بهشون تعارف کنن 

این روزا میگذره اما به سختی

نگووووو ما تا دوماه پیش تو خونمون یکی از اینا داشتیم از پتو هامون بدش میومد حالش بد میشد یه بار ۵ صب ...

پتوهاتونو  یعنی به خاطرش  بردی انداختی سر کوچه ؟؟!!

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

کار خیلی خوبی کردی اینجور آدم ها باید حساب کار دستشون بیاد پس فردا بچه هاشونو یه نسخه بی شعور تر از ...

دقیقا 

من کلاسم ساعت ۳ شروع میشه می‌تونستم وقتمو بهش بدم ولی دلیلی ندیدم میتونست از قبل وقت بگیره یا بره دوباره بیاد صحیح و سالم بود خدایی نکرده بیماری که نداشت

شاید میخواسته مهمونی بره یا مهمون داشته یا هرچیزیحالا ی خواسته ازتون داشتهشماهم رد کردیداونم چیزی نگ ...

از پررو بودنش تعجب کردم من خودم اصلا روم نمیشه همچین توقع هایی از غریبه ها داشته باشم

معلول و سالمند رو قبول دارم ولی باردار رو نه بارداری بیماری نیست که انتظار داشته باشن مردم نوبتشون ر ...

شما حتما مجردی و باردار نبودی که این حرف رو میزنی ...

بارداری واقعا ناتوانی میاره مخصوصا ماه های اول که هیچی نمی تونی بخوری و ماه های آخر که انگار همه جا و همه وقت یه وزنه ی سنگین رو داری با خودت حمل می‌کنی و نفست به زور بالا میاد ! حالا تغییرات هورمونی و خلقی ای که علاوه بر این وضعیت جسمی برات پیش میاد به کنار ....

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

عزیرم بلدن ناز کنن منه بینوا حامله ام الان میخاد شوهرم بنایی کنه 😐😐

من چرا چیزی هوس نمیکنم چرا بعضی ها هر چی میبینن باید بخورن😑

فکر میکردم خودمو لوس میکنم ولی حس خاصی ندارم🥴

همیشه پایان شب سیاه و تاریک ،سپیده دم است

قدیم بندگان خدا تا ماه اخر کار میکردن الان از روز اول بقیه رو به کار میگیرن و بخور و بخواب و نسخه استراحت مطلق چندروز پیش یه ماما رو دیدم میگفت باردارامون به خاطر همین بخور وبخوابا و کم تحرکی اکثر درگیر فشارخونن  و دیابت و قند و چاقی

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷