وآه چرا حواس خواهرت نبود من بچه هارو می برم خونه مامانم خیلی توجه می کنم خواهرم گناه داره بنده خدا و ...
🦦🦦 خاهر من یه عجوبه ایه فکر کن دو تا بچه داره یکیشو مامانم نگه داشته اون یکی تو باغچه داره گل میخوره به نظرت میره بگیرتش؟ خیر داد میزنه مامان محمد امین داره گل میخوره 😐🤌 همیشه ام طلبکار مگه میشه حرفی بهش زد باورت میشه از بس اذیتمون میکنه داریم شهرمونو عوض میکنیم که کمتر بیاد!!! دو هفته دیگه اسباب کشیه
وای نگو دیروز بچه خاهرم اینجا بوده تمام مبلو خودکار کشیده دارم سکته میکنم
بچه های آبجیا منم میان گند میزنن به زار و زندگیم تمام فرشا رژیه همه اسباب بازیای پسرم که هنوز دستشونم نزده شکسته و خرابن و آیفون نابود مبل و ... بهشونم که میگم رعایت کنن میگن حالا بچه خودت بزرگ میشه خرابشون میکنه اشکال نداره😑حتی تا قبل بارداریمم جیششون و .. اگه میریخت رو فرش میگفتم رعایت کن میگفت حالا بچه خودت میاد میجیشه اشکال نداره😐
🦦🦦 خاهر من یه عجوبه ایه فکر کن دو تا بچه داره یکیشو مامانم نگه داشته اون یکی تو باغچه داره گل میخو ...
🤣🤣🤣🤣🤣وای
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
بچه های آبجیا منم میان گند میزنن به زار و زندگیم تمام فرشا رژیه همه اسباب بازیای پسرم که هنوز دستشون ...
ماعم همینطور دسته کابینتا همه شکسته دیوارا پر خط و خش حتی یه بار از در آویزون شدن لولای در کج شد دیگه در بسته نمیشد دیشبم که گوشتکوبو برداشته بود بزنه تو سر بابام اصلن امنیت جانی و مالی نداریم
ماعم همینطور دسته کابینتا همه شکسته دیوارا پر خط و خش حتی یه بار از در آویزون شدن لولای در کج شد دیگ ...
حالا اینا خونه من بود که گفتم یکم رعایت میکنن مثلا،ولی خونه مامانمینا دیوارا همه خودکاری تلویزیون شکسته ،صندلیا شکسته،گلا نابود یکیشون که گل خورده بود،هر دقیقه هم وسایلو پرت میکنن تو چش و چار بقیه یکیشونو که من اسمشو گزاشتم مرغ مینا خدا نکنه چشمتو ببینه درجا دست میکنه تو چشمت...
ما که فقط منتظریم بزرگ شن بلکه نفس بکشیم ولی بزرگگگ نمیشننن یکیشون الان ۳ ساله که دو سالشه 🚶♀️
😂😂😂وای اینام دوساله و ۳ ساله ن یکیش اذیت شکمی کمتر شده ولی انقدر الکی گریه میکنه وااااای سر آدمو میبره اصلا هم از گریه کردن خسته نمیشه ،اون یکی ولی همه چیو پرت میکنه تو سر و صورتت و وسایلو میکشنه باهم دعواشون میشه اصلا یه وضعی ماماناشونم باهم دعوا میکنن اعصاب واسه هیچکی نمیزارن