2777
2789

هفته ای یبار خوبه یا ۲هفته یبار؟

چیکار کنیم اونجا من و خواهرم کلا نمیدونیم باید چطور رفتار کنیم الخصوص خواهرم تازه عقد کرده نمیدونه اصلا باید چطور رفتار کنه احتراما حفظ بشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

احترام از نظر تو چی هست!؟ من 48 سالمه و 31ساله که ازدواج کردم

واسه منم خیلی بد بودند و هستند اما به نظرم آدم خودش احترام خودشو نگه میداره.اوایل بدتر بودنو بی ادبی میکردن از سال دوم سوم به بعد،رفتارشون تغییر کرد الان میدونم از من خوششون نمیاد ولی احترام میزارن، چون

من اصلا بدون دعوت نمیرم، خییلی رسمی رفتار میکنم، اما با لبخند، هر وقت میبینم حرف تیکه دار میزدن از جام بلند میشدم میرفتم جای دیگه مینشیتم، مادرش خیلی تیکه مینداخت واسه همین اصلا اصلا باهاش تنها نمیشدم

من 16 سالم بود ازدواج کردم همه ی هدفمو گذاشتم رو اهدافم و لایف استایل درست، درسمو ادامه دادم(با وجوود همه ییییییی مخالفت ها) اصلا به هیچ عنوان بد گویی خانواده شوهرمو پیش شوهرم نمیکردم، چون دیگه اونققققدر اونارو ریز و بی ارزش میدیدم که حس میکردم در مورد همچین چیزایی صحبت کردن فقط شخصیت منو جلو شوهرم کوچیک میکنه

(با وجود دوتا بچه و نداشتن کمکی) تا دکتری درسمو ادامه دادم، شاغل شدم،دوتا زبون یاد گرفتم انگلیسی و ترکی استانبولی، ورزش میکنم، خودمو متناسب نگه داشتم، 168 قدمه 62وزنم الان، باور میکنی هنوز برام خواسنگار پیدا میشه تو محل کار و غریبه ها😅 سنم خیییلی کمتر نشون میده، چون خودمو دور نگه داشتم از همه خاله زنک بازی ها. 

هیچوقت حتی اون موقع که تازه ازدواج کرده بودم تا الان ، بدون کفش و روفرشیو لباس شیک تو خونه پدر شوهرم و خانواده شوهرم، حتی پدرم نرفتم. تمرکزم رو خودمه، باور میکنی الان شوهرم داره بد اونارو میگه حتی حوصله ندارم گوش بدم!!! 

خودت باید خودتو نجات بدی 

من حتی خانواده خوب هم نداشتم  ، مادرم به ما دختراش حسادت میکنه و با ما دشمنه، خودم پشت و پناه خودم شدم. الان شوهرم سیکل مونده من خانم دکتر شدم

لطفا امروز به خودت بیا که فردا دیره 

راستی بچه هامم فرستادم برای ادامه تحصیل اروپا

الان تو خانواده شوهرم همه حسرت منو میخورن همه به من در ظاهر احترام میزارن اما میدونم از من نفرت دارن، چون نتونستن پایین بکشن منو. اما به هر حال من زندگی خودمو میکنم و کسی دیگه برام حائز اهمیت تیست

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید