2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بگید اگر نوزاد سه ماهه نوشابه بخوره چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 54 پست
اونم .اگه خواهر اسی بدبخت بود هم باید در نظر بگیرید که بچه بود آدمم وقتی همیشه نوزاد تو خونه اس چها ...

آره به نظرم مراقبت از بچه اول راحت تر از بچه دومه چون کسی نیست که مدام سلامت نوزاد. رو تهدید کنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره به نظرم مراقبت از بچه اول راحت تر از بچه دومه چون کسی نیست که مدام سلامت نوزاد. رو تهدید کنه

اره واقعا .من خودم بچه دومم سه چهار روزش بود تو اتاق بود یه دقیقه رفتم بیرون نگو بچه اولم سه سال و نیمه بود میره تو اتاق میبینه نوزاد داره نق نق میکنه از گردن بچه رو بلند میکنه میاره تو پذیرایی که بدش ب من

وای هنوز بعد ده سال یادش میفتم خنده ام میگیره🤭😅

صد البته که خدا بهمون رحم کرد 

اره واقعا .من خودم بچه دومم سه چهار روزش بود تو اتاق بود یه دقیقه رفتم بیرون نگو بچه اولم سه سال و ن ...

وای عزیزم 😅ولی چقد ترسناک خدا رو شکر چیزی نشده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
اره واقعا .من خودم بچه دومم سه چهار روزش بود تو اتاق بود یه دقیقه رفتم بیرون نگو بچه اولم سه سال و ن ...

وای خدا چقد خندیدم خداحفظشون کنه😂❤️

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

سلام حال نوزاد چطوره به مامانش گفتین

بچه بعده شیر خوردن مثله همیشه  بالا آورد و بجای اینکه همش سفید باشه یکمی قهوه ای رنگ بود و خداروشکر هیچی نشد بعده چندروز بهشون گفتیم و خداروشکر کردن چیزی نشده بعدا دیدم خوده مادره بهش بستنی شکلاتی با انگشت میده بخوره بچه ۳ ماهه