جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته
استعداد که نه ولی خیلی به معماری و نقاشی و گرافیک علاقه داشتم
طراحی لباسم خیلی دوست میدارم
جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته
شکوفا شد . بخاطر بی پولی نتونستم بعد شکوفا شدنش کاری کنم استعادا فوق العاده تو نویسندگی و نقاشی و طراحی برا نویسندگی از طرف دبیر ادبیات پیشنهاد همکاری داشتم ولی بخاطر هزینه هاش که نصف نصف باید پرداخت میکردیم ، نتونستم برم بورسیه ی کامل یه موسسه کنکورم شدم ، ازمون ، کلاس ، کتاب ، همه چی . ولی بخاطر 500 تومنی که اون اول باید برا مالیات و هزینه ی زدن پنل میدادم و نداشتم اون هزینه رو ، نتونستم بورسیه شم
فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕