2777
2789
عنوان

دکتر ناصر عابدی جراح چشم همدان بیچارم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 64 پست
چطوری آدم بفهمه واقعا یه دکتر خوبه یا بد؟؟؟

سخته فهمیدنش

چون دکترا خیلی بلدن چطور تبلیغ الکی کنن و خرابکاریهاشونو کسی نفهمه من تو پذیرش ۲۴ نظر گذاشتم فرداش دیدم حذف شده

سخته فهمیدنشچون دکترا خیلی بلدن چطور تبلیغ الکی کنن و خرابکاریهاشونو کسی نفهمه من تو پذیرش ۲۴ نظر گذ ...

فقط میمونه اینجور که

بیکار باشیم

اینهایی که پیششون عمل کنن

به تعداد 

ازشون شماره تلفن بگیریم

بعداز عمل مستقیم ازشون بپرسیم

مثلا اگر 10نفر ازش شماره گرفتیم

همشون هم راضی باشن

اون موقع بهتره

که واقعا کار سختی هست متاسفانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میمونه اینجور کهبیکار باشیماینهایی که پیششون عمل کننبه تعداد ازشون شماره تلفن بگیریمبعداز عمل مس ...

من رفتم مشاوره پرسیدم رد بخیه میمونه گفت اصلا گفتم فرم چشم تغییر نمیکنه گفت اصلا گفتم بد نمیشه گفت اصلا همه رو گفت اصلا همشم شد

من رفتم مشاوره پرسیدم رد بخیه میمونه گفت اصلا گفتم فرم چشم تغییر نمیکنه گفت اصلا گفتم بد نمیشه گفت ا ...

خاک بر سر دکترش خوب نبوده

وگرنه من یکی که چشمشو عمل کرد

رد بخیه براش نموند

رد بخیشو انداخته بود روی خط پشت چشمش

معلوم نبودش

خاک بر سر دکترش خوب نبودهوگرنه من یکی که چشمشو عمل کردرد بخیه براش نموندرد بخیشو انداخته بود روی خط ...

واقعا باید منو رد میکرد چشمام تو خواب باز میمونه خیلی اذیت میشم اشک میاد 😔😔😔انقدر حالم بده حد نداره کاش یکی از اونا که این بلارو سرشون آورده همینطور تاپیک میزدن منم نمیرفتم نابودم کنه افسرده و داغونم و نمیتونم شب ها بخوابم

اسم عملش چیه؟ همون اضافات پلکو برمیدارنه؟تو شهر ما ی دکتر همین عملو تو مطبش انجام میده هزینشم ۱۰ توم ...

آره ناصر عابدی تو همدان اسم‌در کرده ولی به هیچ کس نه نمیگه یعنی هرکس بره پیشش میگه بفرما عمل کن تو پیجش گذاشته بخیه یه هفته ای میره فقط رد بخیه چندین ماه طول میکشه بعد وقتی پف چشم از این شرقی ها نباشه چشم گود و ریز میشه من چشمام فوق العاده بود و از دست رفت حالا افسردگی گرفتم نمیدونم چی کار کنم