چشمای درشت و قشنگی داشتم فقط یه کوچولو پف داشت رفتم مشاوره گفت بیا عمل کن چشمام گود و فرورفته و زشت شد نظرات منفی هم پاک میکنن تو پذیرش ۲۴ نظر گذاشتم پاک شد 😭😭😭😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تنها جایی که از دکتر خوب و بد مطمئن بشید همین نی نی سایته چون هم اینستا هم سایت دکتریاب و هرجای دیگه کامنت نارضایت نوشته بشه درجا پاک میشه ولی اینجا نه
خاک بر سر دکترش خوب نبودهوگرنه من یکی که چشمشو عمل کردرد بخیه براش نموندرد بخیشو انداخته بود روی خط ...
واقعا باید منو رد میکرد چشمام تو خواب باز میمونه خیلی اذیت میشم اشک میاد 😔😔😔انقدر حالم بده حد نداره کاش یکی از اونا که این بلارو سرشون آورده همینطور تاپیک میزدن منم نمیرفتم نابودم کنه افسرده و داغونم و نمیتونم شب ها بخوابم
اسم عملش چیه؟ همون اضافات پلکو برمیدارنه؟تو شهر ما ی دکتر همین عملو تو مطبش انجام میده هزینشم ۱۰ توم ...
آره ناصر عابدی تو همدان اسمدر کرده ولی به هیچ کس نه نمیگه یعنی هرکس بره پیشش میگه بفرما عمل کن تو پیجش گذاشته بخیه یه هفته ای میره فقط رد بخیه چندین ماه طول میکشه بعد وقتی پف چشم از این شرقی ها نباشه چشم گود و ریز میشه من چشمام فوق العاده بود و از دست رفت حالا افسردگی گرفتم نمیدونم چی کار کنم