2777
2789

چیشد که از دست دادین اون فرصتو؟

چرا پشیمون شدید؟

چه خصلتی داشت که حس میکنید تو هیچ کسی وجود نداره؟

اگه میخوای منو دعا کنی بگو خدا هرچی میخوای رو به صلاحت کنه و بهت ببخشه 😘اگه میخوای بگی هرچی صلاحته خدا بهت بده برو این نفرینو برای خودت بکن🙂ممنون

توی فامیل زیاد دیدم 

پسرامون مغرور بازی دراوردن 

بی محلی میکردن

یروز عاشق بودن یروز فارغ 

دختره هم دید این رابطه شل کن سفت کنه به درد نمیخوره گذاشت برای همیشه رفت 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

توی فامیل زیاد دیدم پسرامون مغرور بازی دراوردن بی محلی میکردنیروز عاشق بودن یروز فارغ دختره هم دید ا ...

خب پشیمون شدن عزیزم؟

چیشد اون دختر چه خصلتی داشته که باعث شد فراموش نشدنی بشه؟

اگه میخوای منو دعا کنی بگو خدا هرچی میخوای رو به صلاحت کنه و بهت ببخشه 😘اگه میخوای بگی هرچی صلاحته خدا بهت بده برو این نفرینو برای خودت بکن🙂ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله شده .و متاسفانه تقصیر خودم که از دستش دادم

راه برگشتی نیست؟

میشه بقیه سوالاتم لطفا جواب بدین؟

خب پشیمون شدن عزیزم؟چیشد اون دختر چه خصلتی داشته که باعث شد فراموش نشدنی بشه؟

ارررره اگه پشیمونی شاخ داشت الان شاخ هاشون سر ب فلک کشیده بود 

ببین دختره خیلی مظلوم و آبرودار بود همیشه توجه میکرد به پارتنرش 

همیشه براش در دسترس بود 

همراه خوبی بود براش توی زندگی 

ولی دیگه خسته شد 

الانم اون دختر ازدواج کرده و خوشبخته 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

نه دیگه .این قضیه مال سالها پیش هستش .در خدمتتون هستم

چه ربطی داره🙂

هزار سال پیشم که باشه اگه هنوز ازدواج نکرده برید سراغش و اینبار جدی باهاش ازدواج کنید

ارررره اگه پشیمونی شاخ داشت الان شاخ هاشون سر ب فلک کشیده بود ببین دختره خیلی مظلوم و آبرودار بود هم ...

آخی

آره خب حقش شاید رفتار بهتری بوده

امیدوارم اون پسرهام خوشبخت بشن

آخیآره خب حقش شاید رفتار بهتری بودهامیدوارم اون پسرهام خوشبخت بشن

اره ان شاء الله خوشبخت بشن 

چه ربطی داره🙂هزار سال پیشم که باشه اگه هنوز ازدواج نکرده برید سراغش و اینبار جدی باهاش ازدواج کنید

نه دیگه .ایشون خیلی وقته ازدواج کردن و بچه هم دارن

https://abzarek.ir/service-p/msg/2306958

نه دیگه .ایشون خیلی وقته ازدواج کردن و بچه هم دارن

ای باباااا😢غم انگیزه