2777
2789
عنوان

کیا خانواده خوب نداشتن

78 بازدید | 9 پست

سلام ...کیا خانواده خوب نداشتن ؟خواهر برادر خوب نداشتن؟

مادر خوب نداشتن ؟چی بهتون گذشت یا میگذره ؟

تو خونه ما برای من هیچ ارزشی قائل نیستن انگار ..و هرکاری میکنم بازم میگن هیچ کاری نکردی ..

باهام درست رفتار نمیکنن حس میکنم هیچ کدومشون دوسم ندارن و من یه غریبه هستم میون اینا ...

مامانم امروز گفت به خدا قسم تو دختر من نیستی اون دنیا هم ازم سوال بپرسن ...

خواهرم بهم حمله آورد که با مادرم درست حرف نزدی ،چون با خودش از گل کمتر نمیگه ولی با من رفتارش داغونه و منو بابت این سرزنش میکنن

پدر خوبی نداشتم و خیلییییییی تاثیر گذاره آدم عصبی بی انگیزه بی اعتماد به نفس و تو سری خور میشه که اگه خودت جلوش نگیری واقعا به جاهای خوبی نمیرسی

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟چطوری قطع ارتباط کردی ؟تا چه حد بد بود برات؟

اولش سخت بود، بخصوص که مامانم مارو هیلی وابسته بزرگ کرده بود، ولی خب شوهرم حمایتم کرد، منم تونستم تصمیممو عملی کنم،البته اسیبهایی که بعدها روم گذاشت غیر قابل انکار هست، ولی در مجموع نبود اون ادم تو زندگیم از بودنش خیلی خیلی بهتره

اولش سخت بود، بخصوص که مامانم مارو هیلی وابسته بزرگ کرده بود، ولی خب شوهرم حمایتم کرد، منم تونستم تص ...

میشه بگی چه آسیب های زد ؟

من فقط کاش مامانم بود خواهرام از اون بدترن ..مکه با خودشون هیچ حرف بدی نمیزنه واکنش منو گناه میدونن

میشه بگی چه آسیب های زد ؟من فقط کاش مامانم بود خواهرام از اون بدترن ..مکه با خودشون هیچ حرف بدی نمیز ...

خب مثلا تنهایی، هر چقدرم بگی بازم غریبه جای خونواده رو نمیگیره و من کمبود محبت پیدا کردم، یا این تنهاییه خیلی حس میشه چون قبلش هر روز خونه مامانم میرفتم