2777
2789

الان تو یه تاپیکی همه داشتن میگفتن حقوق کاملا معمولیه یا اینکه کمه

اقا درسته گرونیه ولی دیگه سقف حقوقم تو ایران پایینه

این حقوق تو کشور ما خیلی خوبه 

فقط عده کمی درامدای میلیاردی دارن

کجا زندگی میکنین ناموصن

ما با ماهی ۴۰،۵۰ میگذرونیم 

اونی که هر ماه تاپیک میزنه منتظر یارانس همشون منم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دویست میلیون عالیه

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

شغل شوهر من ازاده یعنی صب تا شب کار میکنه حقوقشم همینه تقریبا حالا یکم بیشتر کمتر 

ولی باور کن نمیتونیم کارای غیرمعمولی بکنیم 

درحد خرید و سفر و همین خرجای عادی🤣

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ما با ماهی ۲۰ بزور داریم میگذرونیم ارزومونه حقوق ۵۰ تومن و ۲۰۰ تومن! 

تو نی نی سایت ک همه یا خیلی وسواسی و تمیز کارن ک هر ۳ روز پتو میشورن با دست یا خیلی پولدار و میلیاردرن ک ماهی ۲۰۰ تومن کمشونه !

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃