2777
2789

تبلیغ کن تو سالن ها کار کن 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیچ بزن شماره مشتری و اشناهاتم سیو کنچن تا آشنا ببر رایگان میکاپ کن بشن مدلت نمونه کار بذار موقع عکا ...

والا پیج دارم.چندتا مدل موقع آموزشمو گذاشتم فقط.میدونی امیدی ندارم همش زحمت میترسم آخرشم هیچ باشه

والا پیج دارم.چندتا مدل موقع آموزشمو گذاشتم فقط.میدونی امیدی ندارم همش زحمت میترسم آخرشم هیچ باشه

ایقد ناامید خوب نیست هسی خو معلومه با ای ناامیدی تو چیزی پیش نمیره

هر روز تعداد جدیدی فالو کن مال شهر خودت باشن اگر تو سالنی چیزی میری شمارت ب مشتریای بقیه بده بگو کار میکاپ داشتین در خدمتم و ای حرفا مثلا مشتری ناخن کار

ایقد ناامید خوب نیست هسی خو معلومه با ای ناامیدی تو چیزی پیش نمیرههر روز تعداد جدیدی فالو کن مال شهر ...

هیییی چی بگم جوونیم رفت .هیچ آرزویی ازم براورده نشد دلم میسوزه🥺🥺🥺