2777
2789
عنوان

معلم ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 20 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سابقه و میزان تحصیلات و ساعات اضافه کاری هست و همچنین به تعداد فرزندان خانواده و حق تاهل خم بستگی داره که داشته باشه زن و فرزند یانه و اینکه خانواده شهدا وجانبازان باشه یا نه 

به اینکه چه درس باشه ریاضی یا فارسی ربطی نداره 

به سابقه و میزان تحصیلات و ساعات اضافه کاری هست و همچنین به تعداد فرزندان خانواده و حق تاهل خم بستگی ...

تحصیلات لیسانس الهیات ازدانشگاه فرهنگیان هست ومجرده و ممکنه با ازدواج حقوقش بره بالا؟چقدر

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)
تحصیلات لیسانس الهیات ازدانشگاه فرهنگیان هست ومجرده و ممکنه با ازدواج حقوقش بره بالا؟چقدر

حدود ۱۶ تومنی میشه 

البته در تهران رتبه شغلی و حقوق نسب به سابقه مقداری کمتر از مناطق بدآب و هوا مثل خوزستان هست