2777
2789
عنوان

سوراخ کردن گوش دخترم

176 بازدید | 16 پست

خیلی دوس دادم گوشای دخترم سوراخ کنم.۵ماهشه.باباشم با هزار بدبختی راضی کردم ک امروز ببرمش اما الان دلهره دارم نمیدونم چیکارکنم.؟میترسم دردش بگیره یا عفونت کنه.خانوما تو مشهد کجا بهتره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم قبل تولد هفت سالگيش به درخواست خودش بردم پيش دكترش سوراخ كرد

تا قبل اينكه خودش بخواد من نكردم چون بهش مالكيت رو بدنش رو ياد دادم

ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم
شما سوراخ کردی؟

من دخترم پنج ماهه بود سوراخ کردم به قول دوستمون در حد واکسن گریه کرد از مطب اومدیم بیرون ساکت شد چرک هم نکرد

خیلی دوست دارم آدمایی که بهم انرژی منفی میدن رو از زندگیم پرت کنم بیرون اما صد حیف که نمیشه...

حتما دکتر سوراخ کنه دست هرکسی نده . ی گوشواره نازم میندازه همونجا رنگشم خودش بزارانتحاب کنه من نی نی بودم خودم انتخاب کردم   

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..