2777
2789

فوبیا پیدا کرده یه ترس خاصی

ک مربوط به مشکلاتمون بود قبلا گوشیشو میگشتم یه چی پیدا میکردم هر ساعتی بود بیدارش میکردم با دعوا آخرین بار دعوامون جوری بود ک میخواستم برم خونه بابام و طلاق و ... ک اوکی کردیم و دوباره از نو شروع کردیم و همه چی از نو شروع شد

حالا از اون زمان شبا بیدار میشه دنبال گوشیش میگرده می‌ترسه دست من باشه بگردم گشتم چیزی نبوده توش

ولی باز هر وقت اینجور بیدار میشه حالم بد میشه دست رو قرآن گذاشت چیزی نیس فقط میترسه از قبل مونده باشه یا...

حالا این ترسه خیلی اذیتش کرده خواب نداره چیکار کنم از بدنش بره بیرون؟

نمیشناسم شوهرت رو ولی از مرد جماعت اینجور ترسا بعیده، بیشتر میخوره شو باشه تا واقعیت

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین فکرو میکردم ولی دارم میبینم چقدر تو خواب اذیته...ازم خواست کمکش کنم

چی بگم والا، شاید یه درصد عذاب وجدان گرفته، ببرش مشاوره.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

بهش بگو کسی که کاری نکرده باشه بی خود و بی جهت نمیترسه لابد یچیزی داری که میترسی!

خودش خوب میشه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

صحبت کن بهش امید روحیه انگیزه بده

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر