2777
2789
عنوان

شرایط خاستگارم

191 بازدید | 15 پست

ظاهر قشنگی داره 

اخلاقش خوبه

خونه داره

ماشین ۴۰۵ داره

شغلش جوشکاره

منم شغلی ندارم و قرار نیست شاغل باشم

بنظرتون قبول بکنم و زندگی رو سخت نگیرم یا چی

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۶۹/۹۰۰. وزن هدف : ۵۵ 

اخلاق و ایمان مهمه

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین هر کی یه جوره من ترجیحم این بود که نرم سرکار اگر زندگیم تامین باشه

اما ممکنه یکی دیگه دوست داشته باشه  استقلال مالی داشته باشه

قدیم تر یعنی حدود سی یا چهل سال پیش زنها سرکار نمیرفتند خیلی مشاغل کمی بود که خانمها بودند 

مثل معلمی،  پزشکی،  ارایشگری 

اخلاقش خوبه یعنی خوش برخورده؟ 

جنبه های دیگه اخلاقیش رو بررسی کردی؟ خساست..صبر، خویشتن داری، گذشت،شجاعت، و...

موارد مالیش که اوکی هست...

از لحاظ مذهبی هم ظاهرا همخوانی داری که مطرح نکردی...

اگه اینها که گفتم اوکی باشه و اختلاف فرهنگی زیادی نداری بپذیر...البته که دو نفر کاملا یکسان نمی شن

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
اخلاقش خوبه یعنی خوش برخورده؟ جنبه های دیگه اخلاقیش رو بررسی کردی؟ خساست..صبر، خویشتن داری، گذشت،شجا ...

اخه خیلیا میگن جوشکاری شغل بیکلاسیه

میترسم فردا بچه دار بشم از شغل باباش خجالت بکشه

چی بگم پس خواهر

بگو اخلاقش چیه

اعتقادش چیه

وقتی باهمین در چه موردی حرف میزنه

وقتی ناراحته چیکار میکنه، چی آرومش میکنه

وقتی خوشحاله چیکار میکنه؟ چی راضیش میکنه؟...

ماشین ک تغیر میکنه...

خونه ک تغیر میکنه...

اون مرام و منش اون آدمه ک داری باش ازدواج میکنی

همه چیزش که خوبه .اون خواهرمون هم به نکته مهمی اشاره کردن که خدای نکرده اعتیاد یا سابقه اعتیاد نداشت ...

اخه ابجی شغلش جوشکاره بقیه میگن شغلش بی کلاسه و فلان میترسم فردا بچه دار بشم از شغل باباش خجالت بکشه

اخه خیلیا میگن جوشکاری شغل بیکلاسیهمیترسم فردا بچه دار بشم از شغل باباش خجالت بکشه

نه عزیزم...کار کاره...این حرفا رو بریز دور...همه شغلی باید باشه تا جامعه ساخته بشه...درآمد این مشاغل آزادم خیلی بهتره...بچتو طوری پرورش بده که دیدگاهش این نباشه...که دستای پدرشم ببوسه

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز