2777
2789
عنوان

خودتون یا اطرافیانتون تجربه دفع سنگ کلیه دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 41 پست
۶ میل! شوخیی میکنی😂،من ۱۴ میل و ۱۷ میل دارم با ۱۸ سال سن خداروشکر بعد افتادن اون ۱۱ میل که اذیت می‌ ...

به خدا انقدر ترسوندنم😂😔

رکورد دسته هااا😅☹....خداروشکر واقعا💚💚

اره منم...این درد از موردهایی هست که فقط کسایی که تجربه کردن میفهمن 💔💔

به امید روزی که با دستانم معجزه را به دیگران هدیه دهم🤍

اره از درد بیدار شدم کلا🥺

هرچه میتونی مایعات بخور و با مسکن درد رو تسکین بده تا بری دکتر . برو داروخانه آمپول مسکن میدن زود درد رو قطع میکنه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله خودم 6 میل بود هیچی درد کشیدم 1 هفته دفع شد روزی که میخواست رفع بشه دردش شدید تر شد مدام مسکن میزدم خیلی مایعات خوردم مثل آب و هندونه 

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم

یکبار دفع خیلی دردناک داشتم ۲۰ روز بعد از زایمانم  دو برابر کل زایمانم زجر کشیدم .....

بعد اون چند بار دفع کردم درد قابل تحمل تری نسبت به قبلش داشت

مامانم سنگ ۱۳ میل زو عمل کرد  راضی  بودیم چند روز نقاهت داشت  بعد عمل دردش تا ۲۴ ساعت زیاد بود 

هرچه میتونی مایعات بخور و با مسکن درد رو تسکین بده تا بری دکتر . برو داروخانه آمپول مسکن میدن زود در ...

دکتر بهم چند تا آمپول مسکن داد گفت تا دردت گرفت برو بزن امت فوری مسکن میخوام نیازی نشده جز یکی دوبار

بتشه ممنونمم

بله خودم 6 میل بود هیچی درد کشیدم 1 هفته دفع شد روزی که میخواست رفع بشه دردش شدید تر شد مدام مسکن می ...

خداروشکر😍😍

یکبار دفع خیلی دردناک داشتم ۲۰ روز بعد از زایمانم دو برابر کل زایمانم زجر کشیدم .....بعد اون چند با ...

اره خیلی وحشتناکه واقعا 💔

پس اونجور فکر میکردم درد نداره...لااقل مدت دردش کمتر از الان که هر روز درد دارم😅💔

منم بابام چند تا سنگ خیلی بزرگ داره 

یکیش دکتر گفته اصلا دفع نمیشه 

دکتر اورو رفته فنر گذاشته براش . 

همون فنر رو همش عوض می‌کنه 

چون عمل گفتن ریسکه . البته چون بابام بیماری قلبی و باطری داره.

منم پیگیر راه گیاهی و دارو گیاهی هستم اکه جواب گرفتی یا فهمیدی منم لایک کن بی زحمت .‌‌

ان شاءاللع  سلامتیتون 🌸

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

منم بابام چند تا سنگ خیلی بزرگ داره یکیش دکتر گفته اصلا دفع نمیشه دکتر اورو رفته فنر گذاشته براش . ه ...

باشه حتما،چند تا راهکار دوستان دادن اما عسل و سیاهدانه ،و جوشانده کاکل ذرت هم میگن خوبه

ممنونم همچنین شما و پدرتون🙏

باشه حتما،چند تا راهکار دوستان دادن اما عسل و سیاهدانه ،و جوشانده کاکل ذرت هم میگن خوبهممنونم همچنین ...

🌸

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸