2777
2789
خوشا به سعادتت آرزوم حاملگی اونم بابچه دختره برامنم صلوات بفرس دیروز موعدم بوده کلی هیچحس پری ندارم ...

عزیز دلم ایشالا هر چه زودتر خدا حاجت دلت و بده برات خیلی دعا میکنم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم ویارت به چیه،بیشتر چی دوست دارید

هم ترشی دوس دارم هم شیرینی ولی بیشتر شیرینی تمایل دارم ، اوایل خیلی هوس سالاد شیرازی میکردم ولی الان همش هوس تیرامیسو و دنت و اینجور چیزا میکنم   

مبارک باشه عزیزم ..منم امروز هیجده هفته شدمو و انومالی دارم ..نینی هم بهم ان  تی گفت دختره ..ام ...

نگران نباش اصلا هم استرس نداشته باش اصل غربالگری سری اول هست مطمئن باش همه چیزش نرمال و طبیعیه ، حتما خبر بده بعدش که چی شد

نگران نباش اصلا هم استرس نداشته باش اصل غربالگری سری اول هست مطمئن باش همه چیزش نرمال و طبیعیه ، حتم ...

اخه دفه اول بینیش دیده نشد ..ولی بقیه چیزا ترمال لود ..دکتر گفت چون ازمایشات خوبه اشکالی نداره ..دوباره هم نفرستاد سونو تا امروز ..

منم دوروزپیش رفتم ان تی سالم بودگف شایددخترباشه خودم خیلی پسردوست دارم۱۲هفته۳روزبودم دکترم گف حالتاش به دخترمیخوره میشه اشتباه کرده باشه.

خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣