2777
2789
عنوان

آزادی دعا کن صبح نشه اگه بشه مرده باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 46 پست
مدیر مدرسه پسرم

خدا لعنتش کنه 

کوتاه نیا اسی 

چطور جرعت کرده روی بچه مردم دست بلند کنه بیچاره پسرت چقدر حتما روش تاثیر بد گذاشته 

من تا الان روی بچهام دست بلند نکردم اون وقت ی حیوون ب چ حقی باید روی بچه من دست بلند کنه

🤔

بیا بخون 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد (آقایون درخواست ندن لطفا🚫) اگه جوابت ندادم چون اعصاب وارامشم  خیلی با ارزشتر از بحث با تو هست ✂️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا لعنتش کنه کوتاه نیا اسی چطور جرعت کرده روی بچه مردم دست بلند کنه بیچاره پسرت چقدر حتما روش تاثیر ...

وای به خدا اصلا نمیتونم بشینم اصلا حالم بده 

آخه بیشتر از این میسوزم که کتری نکرده ناحق زده 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد (آقایون درخواست ندن لطفا🚫) اگه جوابت ندادم چون اعصاب وارامشم  خیلی با ارزشتر از بحث با تو هست ✂️

مدیر امسال جدید اومده گفته امسال خنده براتون حرومهبچه من رو سر صبحگاه فقط بخاطر این که برگشته پشت سر ...

مدارس دولتی همینه 

به معلم ها و مدیر های شریف توهین‌ نمیکنم 

ولی بعضی هاشون خیلی کثافتن 

عقده ها شون رو سر بچه مردم خالی میکنن و طلبکارم میشن 

اکثر والدین هم بی خیال هستن و چیزی نمیگن 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

هن

مدیر اشغال روانی ندیدی تا حالا 

مدارس دولتی همینه به معلم ها و مدیر های شریف توهین‌ نمیکنم ولی بعضی هاشون خیلی کثافتن عقده ها شون رو ...

تا خودمون میرفتیم یه مشت معلم و مدیر عقده ای گیرمون می‌افتاد حالا هم بچهام 

وای به خدا اصلا نمیتونم بشینم اصلا حالم بده آخه بیشتر از این میسوزم که کتری نکرده ناحق زده

کاریم کرده باشه بازم حق نداشت بزنه 

الان آروم باش و استراحت کن ک فردا سر حال باشی و ب اعصابت و حرفات تسلط داشته باشی

پدرشو در بیار دیه ش رو هم بگیر بگو اخراجش هم کنند

شوهرم میگه میکشمش 

اما من میگم با قانون پدرش در میارم

تا خودمون میرفتیم یه مشت معلم و مدیر عقده ای گیرمون می‌افتاد حالا هم بچهام

مامان منم سر همین فرستادم غیرانتفاعی

ابتدایی که بودم معلم چنان با خط کش فلزی زد کف دستم که دستم رو برید و خونی شد 

مامانم انقدر دوندگی کرد که به غلط کردن انداختش

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

کاریم کرده باشه بازم حق نداشت بزنه الان آروم باش و استراحت کن ک فردا سر حال باشی و ب اعصابت و حرفات ...

باور کن نمیتونم اصلا فکرش که میکنم چطور بچم جلو همه خورد کرده 

بچهام دوقلو هستن

داداشش میگه تا ظهر دستش می‌گرفتیم راه می‌رفت 

از ظهر تا حالا هم هنوز نمیتونه درست راه بره 

یه پاش شل شده

مامان منم سر همین فرستادم غیرانتفاعیابتدایی که بودم معلم چنان با خط کش فلزی زد کف دستم که دستم رو بر ...

امضات قشنگه 

مدیر امسال جدید اومده گفته امسال خنده براتون حرومهبچه من رو سر صبحگاه فقط بخاطر این که برگشته پشت سر ...

عقده ای عوضی پوستشو بکن حتی اگ با اخراج پسرت خواست تهدیدت کنه دهنشو سرویس کن بی شرف مدیر پارسال من ی دختره زد تو سرم عوضی بی شرف با اخراج تهدیدم کرد بعد ها فهمیدم اصلا حق نداشت اخراجم کنه چون هم برتر مدرسه بودم هم کاری نکرده بودم دوربین ثبت کرده بود مقصر کیه لعنت بهشون خیلی خورد شدم جلوی همه

امضات قشنگه

فدات🌷🫶

پارسال پسر همسایمون تو کلاس از معلمش سوال میپرسه 

معلمش هم میگه من جواب سان دیس خورارو نمیدم 

کل کلاس بهش میخندن 

میاد قضیه رو به مادرش میگه 

مادرش به من زنگ زد گفت ساندویچ خور چیه؟چه معنی میده 

گفتم از اول بگو چی شده ،من چی بدونم ساندویچ خور چیه 

قضیه رو تعریف کرد گفت اون سان دیس خوره 

بعد براش توضیح دادم 

بعد مادره رفت مدرسه، معلمه رو شست و پهن کرد 

مدیر و معاون مدرسه به التماس افتاده بودن که فقط ولش کن

من میدونم که مادر میشم اصلا مطمینم که میشم خیلی زود .خیلی زود  اینجا مینویسم که مادر شدم، مینویسم دیدین اطمینان من الکی نبود به معجزه خدا