فندق_فندقی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 233 عنوان خانمای بابلی 341 بازدید | 38 پست کسی پیش هاشم اوغلی واسه سونو رفته؟من همیشه میرم نژادقلی ولی الان نوبت نداره از هاشم اوغلی گرفتم ولی دودلم دکتر خوبیه؟دستگاهاش جدیدن؟ انشالله دختر دومم به سلامتی بیاد بغلم 1397/01/18 | 11:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریچهر61 عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1559 برای سونو رو نمیدونم. اما برای عکس رنگی بهم پیشنهاد ندادن. یکی از اقوامم پرستاره گفت برو نژاد قلی یا کشانی بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
فندق_فندقی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 233 من همیشه میرم نزاد قلی ولی الان نوبت نداشت مجبوری میرم پیش این انشالله دختر دومم به سلامتی بیاد بغلم
Helma_joOoOn عضویت: 1392/05/28 تعداد پست: 2819 کی باید برید؟ پدرم میتونم بگم نژاد قلی براتون وقت بگیرن ب احتمال زیاد. وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.
فندق_فندقی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 233 کی باید برید؟ پدرم میتونم بگم نژاد قلی براتون وقت بگیرن ب احتمال زیاد. امروز بعدازظهر باید برماگه بشه خیلی خوب میشه میتونی؟ انشالله دختر دومم به سلامتی بیاد بغلم
Helma_joOoOn عضویت: 1392/05/28 تعداد پست: 2819 الان زنگ میزنم خبرشو میدم . ب امید خدا وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.
فندق_فندقی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 233 الان زنگ میزنم خبرشو میدم . ب امید خدا دست گلت درد نکنه لطف میکنیفامیلیم یوسف نژاد هست انشالله دختر دومم به سلامتی بیاد بغلم
HAMIDE52 عضویت: 1392/07/24 تعداد پست: 2763 دست گلت درد نکنه لطف میکنی فامیلیم یوسف نژاد هست یه سوال از خانمهای بابلی بپرسم؟؟
فندق_فندقی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 233 یه سوال از خانمهای بابلی بپرسم؟؟ بپرس عزیزم انشالله دختر دومم به سلامتی بیاد بغلم
HAMIDE52 عضویت: 1392/07/24 تعداد پست: 2763 بپرس عزیزم جرا خونه خوب و لوکس دو خوابه توی بابل برای اجاره نیست؟؟چرا گاز صحفه ای و جای فر توکار توی اشپزخونه ها نیست.کلافه شدم اینقد دنبال خونه گشتم
HAMIDE52 عضویت: 1392/07/24 تعداد پست: 2763 خدایا دنبال خونه خوب با همسایه بافرهنگ هستم که مراعات امارتمان نشینی رو بکنن.یهو توی راه پله زباله نزارن😤
فندق_فندقی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 233 جرا خونه خوب و لوکس دو خوابه توی بابل برای اجاره نیست؟؟ چرا گاز صحفه ای و جای فر توکار توی اش ... منظورت خونه ویلایی و دربسته یا اپارتمان ؟ انشالله دختر دومم به سلامتی بیاد بغلم
HAMIDE52 عضویت: 1392/07/24 تعداد پست: 2763 منظورت خونه ویلایی و دربسته یا اپارتمان ؟ اپارتمانیه اپارتمان لوکس و نوساز
Helma_joOoOn عضویت: 1392/05/28 تعداد پست: 2819 عزیزم گفتم، گفتن اون آقایی ک برام وقت میگرفت رفته اما بازم برای کسی دیگه میزنگم خبرشو میدم وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.
فندق_فندقی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 233 اتفاقا اپارتمان شیک و تمیز خیلی زیاده تو بابل برعکس ما دنبال خونه ویلایی هستیم که جدید پیدا نمیشه همش قدیمی و نموره انشالله دختر دومم به سلامتی بیاد بغلم