2777
2789
عنوان

خانمای بابلی

341 بازدید | 38 پست

کسی پیش هاشم اوغلی واسه سونو رفته؟

من همیشه میرم نژادقلی ولی الان نوبت نداره از هاشم اوغلی گرفتم 

ولی دودلم دکتر خوبیه؟دستگاهاش جدیدن؟

انشالله دختر دومم به سلامتی بیاد بغلم

برای سونو رو نمیدونم. اما برای عکس رنگی بهم پیشنهاد ندادن. یکی از اقوامم پرستاره گفت برو نژاد قلی یا کشانی

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی باید برید؟ پدرم میتونم بگم نژاد قلی براتون وقت بگیرن ب احتمال زیاد. 

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.

الان زنگ میزنم خبرشو میدم . ب امید خدا

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.

عزیزم گفتم، گفتن اون آقایی ک برام وقت میگرفت رفته اما بازم برای کسی دیگه میزنگم خبرشو میدم