قرآنم براش میخونم ولی مگه دلتنگی این دل حالیش میشه اون دیگه نیست مگه حالیش میشه چشمام هنوز منتظره در ...
یه خواهر وبرادربوذین؟
هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.
ما دیگه هیچوقت ازته دل نخندیدیم ..همه مراسما ومناسبتا با خون دل میریم دیگه هیچوقت خوب نمیشیم..مامان ...
خدا رحمتش کنه انشالا با علی اکبر امام حسین ع محشور بشه... ولی اسی میدونی این بی تابی و گریه زاری شما، روح اون بنده خدا رو تو اون دنیا عذاب میده، پس بهتره انقدر بیتابی نکنید و بجاش برای اون مرحوم نماز و خیرات بدین
ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
خدا رحمتش کنه انشالا با علی اکبر امام حسین ع محشور بشه... ولی اسی میدونی این بی تابی و گریه زاری شما ...
خدا اموات شما رو بیامرزه.
ثانیه ای نشده که فراموشش کنم..ولی امشب ازاون شبای دلتگیه که هیچکی جز اومدن خودش آرومم نمیکنه دلم حالیش نمیشه چیکارکنم ، میخوام کل عمرمو بدم فقط ی بار صدام بکنه بگه آبجی
منم با خوندن تاپیکت زار زدم خداصبرتون بده داداش کوچیکت چطور تحمل میکنه ؟
اونم دلتنگشه مبگه داداش اینو برام میخرید منو میبرد بیرون ولی خیلی درک نکرد..داداشم سال ۹۵ تصادف کرد ..اونوقت اون برادرم ۶سالش بود..الان بزرگتر شده ی مدت افسرده شد انگار تازه درک میکرد چیشده مدرسه نمیرفت الانم همیشه میگه اگه اون بود کسی به من نمیتونست چیزی بگه