2777
2789
قرآنم براش میخونم ولی مگه دلتنگی این دل حالیش میشه اون دیگه نیست مگه حالیش میشه چشمام هنوز منتظره در ...

یه خواهر وبرادربوذین؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

نخونده بغض کردم اه دنیا چرا انقدر زجر میدی اخه خدا به تو ومادر وپدرت صبر بده ای خدا

ممنونم از همدردیتون من چشام نمیزاره  درست تایپ کنم..

ببخشید که نمیتونم تک تک جواب بدم..انشاالله هیچکدوم ازشماها غم عزیز نبینید 

یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما دیگه هیچوقت ازته دل نخندیدیم ..همه مراسما ومناسبتا با خون دل میریم دیگه هیچوقت خوب نمیشیم..مامان ...

خدا رحمتش کنه انشالا با علی اکبر امام حسین ع محشور بشه... ولی اسی میدونی این بی تابی و گریه زاری شما، روح اون بنده خدا رو تو اون دنیا عذاب میده، پس بهتره انقدر بیتابی نکنید و بجاش برای اون مرحوم نماز و خیرات بدین 

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
ای داد از دلت که خودمم داغتو دیدم چرا سرد نمیشه نمیدونم فقط میدونم دیگه هیچی مثل قبل خوب نمیشه😪😭

هیچوقت سردنمیشه هیچوقت امشبم ازاون شبایی هستش که من فقط مرگمو میخوام شاید ی لحظه دیدمش آروم شدم😭..الان جوری داره بند بند وجودم از دلتنگی میسوزه که خدا میدونه

ممنونم از همدردیتون من چشام نمیزاره درست تایپ کنم..ببخشید که نمیتونم تک تک جواب بدم..انشاالله هیچکد ...

عجب روزهای سختی رو سپری میکنید خدایا دل این خانواده رو اروم کن به حرمت امام حسین دل این خواهرو اروم کن اون دنیا دیدارهارو برقرار کن  روح برادرشو شاد کن  

خدا رحمتش کنه انشالا با علی اکبر امام حسین ع محشور بشه... ولی اسی میدونی این بی تابی و گریه زاری شما ...

خدا اموات شما رو بیامرزه.

ثانیه ای نشده که فراموشش کنم..ولی امشب ازاون شبای دلتگیه که هیچکی جز اومدن خودش آرومم نمیکنه دلم حالیش نمیشه چیکارکنم ، میخوام کل عمرمو بدم فقط ی بار صدام بکنه بگه آبجی

عجب روزهای سختی رو سپری میکنید خدایا دل این خانواده رو اروم کن به حرمت امام حسین دل این خواهرو اروم ...

ممنونتم الهی که غم عزیز نبینی به حق ۵تن آل عبا

منم با خوندن تاپیکت زار زدم خداصبرتون بده داداش کوچیکت چطور تحمل میکنه ؟

اونم دلتنگشه مبگه داداش اینو برام میخرید منو میبرد بیرون ولی خیلی درک نکرد..داداشم سال ۹۵ تصادف کرد ..اونوقت اون برادرم ۶سالش بود..الان بزرگتر شده ی مدت افسرده شد انگار تازه درک میکرد چیشده مدرسه نمیرفت الانم همیشه میگه اگه اون بود کسی به من نمیتونست چیزی بگه