2777
2789
عنوان

تجربه ی من

71 بازدید | 7 پست

هیچ وقت خودتون و فدا نکنید برای چیزی 

شدم یه آدم افسرده ی مریض 

از لحاظ روانی داغونم 

خدا رو از دست دادم 

خانوادمو از دست دادم 

هرچی استعداد داشتم رفت زیر خاک 

کاش تموم شه جهان برام 

ناشکری نمیکنم ولی من آدم این دنیا نیستم 

حرف دل من را زدی دنیا ارزش ندارد این همه فشار و استرس برای رسیدن به آرزوها آخرش سهم من افسردگی شده 

خانمهای گل من شرایط خاصی دارم فقط سکوت میکنم  واقعیت تلخ این همینه که انگار نباید حرف زد حتی اینجا قضاوت میشی یکی نفرین می‌کنه یکی تهمت         و.     ❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐لطفا آرامش خودتون حفظ کنید. با دعوا و فحش و نفرین چیزی درست نمیشه حسادت و کینه و خشم همش از خودشیفتگی هستش قلبم مشکل داره و من دلم آرامش و معجزه میخواد.  من در پناه خدام  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای چی یاکی فداکردی

زندگیمو فدای خواسته های احمقانم کردم 

تک تک خواسته هام پوچ بود و من نشنیدم صدای همه ی کسایی که خواستن نجاتم بدن 

فقط تقلا کردم و کردم برای بیشتر کشیده شدن تو باتلاق اشتباهاتم 

زندگیمو فدای خواسته های احمقانم کردم تک تک خواسته هام پوچ بود و من نشنیدم صدای همه ی کسایی که خواستن ...

یکی ازخاسته هات چیبود

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یکی ازخاسته هات چیبود

برای درسم خودخواهی کردم حواسم به خانوادم نبود پامو کردم تو کفش و اشتباه کردم 

برای عشق پافشاری کردم و نشونه های خدارو نادیده گرفتم 

الان یه ادم مریض روانیم فقط 

برای درسم خودخواهی کردم حواسم به خانوادم نبود پامو کردم تو کفش و اشتباه کردم برای عشق پافشاری کردم و ...

ای بابا سخت نگیر همممون همینیم باید تجربه کنی بفهمی هممون بار اوله داریم زندگی میکنیم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.