2777
2789

داییم با خانواده ش اومده خونمون از خارج 

خیلی سنگینه دارن تمام خانواده مریض شدیم سنگین شدیمدد سه تا از داییام همینطور حتا 

سکوت از ما احساس زرنگی از شما

نه مورد اینطوری نداشتم

ولی وقتی جاریامو میبینم تا چند روز از نظر روحی حالم بده 

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم شور و انرژی منفی خیلیا همیشه میگیره روم و اعتقاد دارم به چشم نظر

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

منم اینطوری هستم با فامیلمون علتش چیه به نظرت

علت خودمو میدونم 😄 

جاریام خیلی بی دلیل،به خاطر مسائلی که شوهرشون با شوهرم داشتن قهر کردن و تو روم اخم و تخم میکنن 

بالاخره چن روز پیش خواستن آشتی کنن،بخدا باردارم هستم با چه سختی کلی تدارک دیدم براشون اومدن نه برا سلام نه خداحافظی نگاهمم نکردن،حتی یه تشکر خشک و خالیم نکردن 

نکبتا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
علت خودمو میدونم 😄 جاریام خیلی بی دلیل،به خاطر مسائلی که شوهرشون با شوهرم داشتن قهر کردن و تو روم ا ...

پس اون ب خاطر اخلاقشه 

ولی من اینایی که میگمو یه ظاهر باهم خوبیم 

ولی من بعدش خیلی انرژی منفی میگیرم حالم بد میشه 

پس اون ب خاطر اخلاقشه ولی من اینایی که میگمو یه ظاهر باهم خوبیم ولی من بعدش خیلی انرژی منفی میگیرم ح ...

آره 

بعضیا هم هستن کلا حس خوبی ازشون نمیگیری،ما هم خانوادتن نسبت به خانواده عمم همینطوریم 

در ظاهر با هم خوبیما ولی اصلا دوست نداریم ببینیمشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40