2777
2789
عنوان

چرا با سیگاریا برخورد نمیکنن

96 بازدید | 12 پست

امروز رفتم بازار کمی حال و هوام عوض بشه ، از بس بوی دود سیگار رفت تو دماغم که میگرنم عود کرد ، سردرد و حالت تهوع شدید گرفتم ،

از سرشبه هرچی دوا درمون میکنم بازم بهتر نمیشم ، موندم چرا کسی برخورد جدی با این قضیه نمیکنه ؟ خیابون ، پارک ، مغازه ، اتوبوس و ... همه جا پر شده از ادم سیگاری ، همه ی بوی تند سیگار میدن ، دیگه داره حالم از هرچی ادمه بهم میخوره ، کاش نسل قلیان و سیگار منقرض بشه

چرا آدم وقتی دلش یه چیزیو میخواد بهش نمیرسه ؟؟؟ من که هرچی خواستم نشده ، گمونم خدا باهام شوخیش گرفته ....

ببخشید دیگه اجازه نمیگیرن

فشار رو مردم زیاده میرن سمت سیگار

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مغازه و اتوبوس باید اخطار بدی

ولی خیابون و پارک نمیشه

فضای ازاده 

شما ناراحتی باید از جای دیگه بری

مگر اینکه محیط بازی کودکان باشه

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

اگه تو فضای بسته می‌کشن می‌تونی بهشون گیر بدی ولی تو فضای آزاد نه واقعاً. اگر هم لباس یا دهنشون بو میده باز شما حق نداری غر بزنی سرش. اگر هم ریه حساسی دارید ماسک بزنید بیرون چون فقط سیگار نیست کلی آلودگی هوا و سوخت کارخانه‌ای و اگزوز ماشین و اینا هست. 

ببخشید دیگه اجازه نمیگیرنفشار رو مردم زیاده میرن سمت سیگار

فرهنگ سازیش غلطه ، بخاطر فشار نیست ،

میتونن ورزش کنن ، پیاده روی کنن ،

احساس میکنم اکثرا تقصیر فیلم و سینماست ،

دقت کردی تو این فیلمها هر چی گنگش بالاس یا تتو داره یا سیگاریه یا ... 

ایناهم جوگیرن فکر میکنن با سیگار کشیدن خفن دیده میشن نمیدونن فقط داره ما و خودشونو نابود میکنن

چرا آدم وقتی دلش یه چیزیو میخواد بهش نمیرسه ؟؟؟ من که هرچی خواستم نشده ، گمونم خدا باهام شوخیش گرفته ....

اگه تو فضای بسته می‌کشن می‌تونی بهشون گیر بدی ولی تو فضای آزاد نه واقعاً. اگر هم لباس یا دهنشون بو م ...

عزیزم الان یه جوری شده فضای باز دیگه احساس نمیشه ، از بس تعداد سیگاریا زیاد شده که تو پیاده رو یا خیابون نمیشه نفس کشید ، عزیزم کسی که غلظت خون داره ، ماسک زدن براش خوب نیست ، 

اون به اکسیژن نیاز داره ، 

نمیشه دوستان کمی به فکر حق الناس باشن کمتر سیگاربکشن تا بقیه هم از فضای باز استفاده کنن؟

تو مغازه و اتوبوس باید اخطار بدیولی خیابون و پارک نمیشهفضای ازاده شما ناراحتی باید از جای دیگه بریمگ ...

از کجا برم ؟؟ بال دربیام یا بزنم دنده پرواز ؟؟؟؟

میری پارک همه قلقل دارن قلیان میکشن یا سیگار دود میکنن ،

میری بازار پر از سیگاره میری سوار تاکسی بشی راننده قبل تو سیگار کشیده بوی گندش تو ماشین مونده ،

نظرتونه ما از خونه بیرون نریم؟

بخدا من خونه هم که میشینم بوی سیگار همسایه ها نفسمو میگیره

از کجا برم ؟؟ بال دربیام یا بزنم دنده پرواز ؟؟؟؟میری پارک همه قلقل دارن قلیان میکشن یا سیگار دود میک ...

والا من به این شدت ندیدم تا حالا که اصلا نشه از بوش فرار کرد!

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

عزیزم الان یه جوری شده فضای باز دیگه احساس نمیشه ، از بس تعداد سیگاریا زیاد شده که تو پیاده رو یا خی ...

خانم نفت که نمی‌سوزونند، سیگاره و تو همون دو قدمی کسی که می‌کشه بو میاد فقط. شما سعی کن فاصله بگیری چون سیگاری‌ها رو حذف کردی؟ بقیه آلودگی هوا رو می‌خوای چیکار کنی؟ اسپری آسم هم همراهت باشه اگه نفست می‌گیره. غلظت خون هم چاره داره، باید براش بری دکتر. 

والا من به این شدت ندیدم تا حالا که اصلا نشه از بوش فرار کرد!

شما شاید  مثل من دود سیگار اذیتتون نمیکنه ،

من میگرنم باهاش عود میکنه ، سینوس هام درگیر میشه همش از چشم و دماغم اب میاد ،

ماسک هم میزنم چون غلظت خون دارم ، یه جور دیگه حالم بد میشه ،

به نظرم زندگی تو اجتماع حق همه س ، کاش کمی بیشتر رعایت کنیم ، 

[QUOTE=396656913]خانم نفت که نمی‌سوزونند، سیگاره و تو همون دو قدمی کسی که می‌کشه بو میاد فقط. شما سعی کن فاصله بگیری ...[/QUOTE

جدیدا خبابون رفتین ؟؟ پیاده رو خیابون چی ؟؟ 

یا بازار ؟؟؟؟ 

دیدین تو هر چند قدیمتون چندتا سیگاری هستن ؟؟؟؟

یا پارک رفتین ؟؟خانواده ها کیپ تا کیپ هم میشینن همه هم قلیون دارن..

والا بوی نفت خیلی بهتره 

این سیگارهای بی کیفیت بوش افتصاحه 

[QUOTE=396656913]خانم نفت که نمی‌سوزونند، سیگاره و تو همون دو قدمی کسی که می‌کشه بو میاد فقط. شما سع ...

بله رفتم مگه ما زندگی نداریم؟ ما هم میریم و بله می‌بینیم که چقدر زیاد شده ولی ما حق این رو نداریم به کسی بگیم سیگار نکش.