2777
2789
عنوان

میخوام همه چیز عوض بشه نظرتون چیه

216 بازدید | 11 پست

من قبل از ازدواج توی خانواده با آرامش و محبت بزرگ شدم‌ الان یک ساله ازدواج کردم

قدم ۱۵۸ وزنمم ۴۵ کیلوام لاغ شدم حسابی

میخوام تپلی تر بشم. میخوام به درسام بیشتر برسم.

میخوام مسیر زندگیمو عوض کنم توی این یک سال  خیلی حرص خوردم نفهمیدم کجای زندگیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سال اول ازدواج همینه تا بیای خودتو به زندگی جدید وفق بدی یه ذره زمان می بره مطمئنا طرف مقابل تفکرات علایق رفتارهای مشابهی با خوانوادت نداره برای کارای که میخوای انجام بدی برنامه ریزی کن بنویس برنامه هاتو 

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
سال اول ازدواج همینه تا بیای خودتو به زندگی جدید وفق بدی یه ذره زمان می بره مطمئنا طرف مقابل تفکرات ...

آره همه بهم میگن ۲ ساله اول طول میکشه تا جمع و جور بشید و عادت کنید و دستتون بیاد 

عزیزم چه عجله ای داشتی برای ازدواج؟ درستو می خوندی یا کار و حرفه ای یاد می گرفتی؟ البته هنوز هم دیر ...

اتفاقا اصلا من و بابام عجله ای نداشتیم من و بابام به درس خیلی اهمیت میدیم. 

نمیدونم یهو چیشد یکی از فامیلامون از من خواستگار کرد که دقیقا هم همون پسر تحصیل کرده و مورد قبول بابام بود.