چند روز پیش از سفرمون به مسکو برگشتیم، الان فرصت پیدا کردم تا بنویسم و تاپیک کنم براتون
تجربههامو خلاصه وار مینویسم براتون لذت ببرید😍همه رو نمیشه موبه مو بنویسم.
🔹اول از فرودگاه و اینترنت بگم براتون: پاوربانکم رو گرفتن و انداختن بیرون 😅 چون تو روسیه بردن پاوربانک ممنوعه!
اینترنت هم رومینگ همراه اولو اوکی کردیم که به صرفه تر بود ، رسیدیم روسیه و دیدیم که اینستاگرام فیل تر بود 📵
🔹 هزینه سفر
از نظر هزینه هم سفر دونفرمون برای پنج روز حدود ۵۰۰ میلیون شد 💰 اونجا باید دلار ببری و تبدیل کنی به روبل روسیه.
🔹 آبوهوا
آبوهوا هم خوب بود ما اواخر شهریور رفتیم شبها کاپشن لازم داشتیم چون هوا خنک میشد، منو همسرم بشدت سرمایی هستیم ولی روزها با یه کت سبک اوکی بودیم ❄️☀️
🔹 دیدنیها
از جاهای دیدنی، میدان سرخ و کلیسای رنگیرنگی سنت باسیل محشر بودن 😍 متروشون هم هر ایستگاهش مثل موزهست و فوق العاده زیبا
یکی از خیابونای خیلی زیبا که عاشقش شدم خیابون نیکولسکایا بود ✨ مخصوصاً شبها که پر از چراغهای آویز میشد، فوقالعاده رمانتیک.
خیابان آربات هم پر از کافههای خوشگل، هنرمندای خیابونی و مغازههای سوغاتی بود.
🔹 فضای شهری
یکی از چیزای باحال هم رقصهای خیابونی بودن 💃🕺، مخصوصاً اطراف میدانها. جو خیلی پرانرژی و جذاب داشتن.
🔹 خرید و پاساژها
یه جای خاص هم رفتیم: پاساژ لوکس و خیلی گرون کوم (GUM). واقعاً یه پاساژ معمولی نبود، بیشتر شبیه کاخ بود 😍 برندای معروف دنیا اونجا بودن، ویترین هاش محشر بودن ولی قیمتهاش وحشتناک بالا 😅 فقط تماشاش خودش یه تفریح بود
👇👇👇ادامه....