2777
2789

چند روز پیش از سفرمون به مسکو برگشتیم، الان فرصت پیدا کردم تا بنویسم و تاپیک کنم براتون  

تجربه‌هامو خلاصه وار  مینویسم براتون لذت ببرید😍همه رو نمیشه موبه مو بنویسم.

🔹اول از فرودگاه و اینترنت بگم براتون: پاوربانکم رو گرفتن و انداختن بیرون 😅 چون تو روسیه بردن پاوربانک ممنوعه!

اینترنت هم رومینگ همراه اولو اوکی کردیم که به صرفه تر بود ، رسیدیم روسیه و دیدیم که اینستاگرام فیل تر بود 📵 

🔹 هزینه سفر

از نظر هزینه هم سفر دونفرمون برای پنج روز حدود ۵۰۰ میلیون شد 💰 اونجا باید دلار ببری و تبدیل کنی به روبل روسیه.

🔹 آب‌وهوا

آب‌وهوا هم خوب بود ما اواخر شهریور رفتیم شب‌ها کاپشن لازم داشتیم چون هوا خنک می‌شد، منو همسرم بشدت سرمایی هستیم ولی روزها با یه کت سبک اوکی بودیم ❄️☀️

🔹 دیدنی‌ها

از جاهای دیدنی، میدان سرخ و کلیسای رنگی‌رنگی سنت باسیل محشر بودن 😍 متروشون هم هر ایستگاهش مثل موزه‌ست و فوق العاده زیبا

یکی از خیابونای خیلی زیبا که عاشقش شدم خیابون نیکولسکایا بود ✨ مخصوصاً شب‌ها که پر از چراغ‌های آویز می‌شد، فوق‌العاده رمانتیک.
خیابان آربات هم پر از کافه‌های خوشگل، هنرمندای خیابونی و مغازه‌های سوغاتی بود.

🔹 فضای شهری

یکی از چیزای باحال هم رقص‌های خیابونی بودن 💃🕺، مخصوصاً اطراف میدان‌ها. جو خیلی پرانرژی و جذاب داشتن.

🔹 خرید و پاساژها

یه جای خاص هم رفتیم: پاساژ لوکس و خیلی گرون کوم (GUM). واقعاً یه پاساژ معمولی نبود، بیشتر شبیه کاخ بود 😍 برندای معروف دنیا اونجا بودن، ویترین هاش محشر بودن ولی قیمت‌هاش وحشتناک بالا 😅 فقط تماشاش خودش یه تفریح بود

👇👇👇ادامه....

🔹 سوغاتی‌ها

از سوغاتی‌ها، من عاشق ماتروشکا شدم 🎎 (همون عروسک‌های تو در تو). اینا نماد خانواده،  مادری و نسل به نسل بودن تو روسیه‌ن؛ یعنی از بزرگ به کوچیک، توی دل هم قرار می‌گیرن. خیلی بامزه‌س و اصلی‌ترین نماد روسیه‌ست.

🔹 غذا و خوراکی‌ها

🍫 شکلات‌هاشونم  معروفه

تجربه خاصی بودن: بعضیا با طعم وودکا 🤯 و بعضیا با بادوم تلخ که واقعاً طعم زهرمار بودن 😅 ولی خب جزو چیزای خاص روسیه‌ست.نمیدونم چجوری میخورن

منکه شکلات شیرین دوستدارم

غذاهای سنتی مثل سوپ بورش و پیراشکی‌های روسی رو هم تست کردیم 🍲 مزه‌ها متفاوت بودن ولی تجربه‌اش ارزش داشت.

✨ در کل سفر خیلی خوبی بود، پر از تجربه‌های تازه، جاهای دیدنی فوق‌العاده و کلی خاطره متفاوت.

به نظرم اگه کسی قصد داره بره، حتما مسکو رو تو لیست سفرهاش بذاره