2777
2789
عنوان

جوش زدن بعد از آمپول کورتون دار

152 بازدید | 24 پست

سلام دخترا 🌸

من حدود ۴ ماه پیش ۷ تا آمپول کورتیزون و یکی آمپول بتامتازون به خاطر التهاب گوشم زدم، از همون موقع روی پیشونی و کنار بینیم پر از جوشای ریز شده 😔

قبلش اصلاً همچین مشکلی نداشتم، نهایتش ماهی یه دونه جوش می‌زدم و صورتم رو با هر شوینده ای می شستم و هیچ جوشی نمیزدم

این جوشا هی کم و زیاد می‌شن، یه مدت کمتر می‌شن بعد دوباره میان. اما کامل نرفتن و هنوزم هستن.

خیلی اذیتم می‌کنه.

دکترم یه فوم درمالیفت مخصوص پوست چرب داده، یک ماهه دارم استفاده می‌کنم، ولی تغییر خاصی نکردم.

می‌خواستم ببینم کسی این تجربه رو داشته؟

چقدر طول کشید تا پوستشون بهتر بشه؟

چی کار کردین که زودتر خوب شد؟

اصلا خوب میشه پوستم؟؟

خیلی ممنون می‌شم تجربه‌تونو بگین 

اتفاقا کورتون التهاب و کلن کم میکنه جوش صورتتون دلیل دیگه ای داره

چه دلیلی اخه دقیقا یه هفته بعد این امپولا جوشام شروع شد

تو گوگل نوشته که کورتون باعث چرب شدن پوست و نازک شدن پوست و همچنین باعث جوش میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز شنواییت اوکی شد الان مشکله شنوایی نداری دیگه

نه عزیزم یه ذره خوب شده اما هنوز خوب خوب نشده

امپول کورتون دار هم دکتر داد که مثلا گوشم خوب شه اما نشد امپوله زده پیشانی و کنار بینیم رو پر جوش های ریز کرده الان چهارماهه

نه عزیزم یه ذره خوب شده اما هنوز خوب خوب نشدهامپول کورتون دار هم دکتر داد که مثلا گوشم خوب شه اما نش ...

دکتر گفت که سالمی  پس چرا امپول مشکل گوشات چی بود اخه؟ یک ذره خوب شده پس خودش امیده

دکتر گفت که سالمی پس چرا امپول مشکل گوشات چی بود اخه؟ یک ذره خوب شده پس خودش امیده

والا هیچی نگفت دکتره تازه من رو ام آر آی مغز هم فرستاد و هیچ‌مشکلی نداشتم

دکتری که رفتم کلا زیاد حرف نمیزنه هیچی نگفت و وقتی که بعد امپولا رفتم پیشش بهم قرص سیناریزین دو کارتن داد دوباره

اره دکترا میگن سالمی اما من کم میشنونم خیلی عذاب میکشم متاهلم هستم حتی دوست دارم طلاق بگیرم

اره عزیزم من درکت میکنم مم خودم گاهی اوقات بعضی کلمات رو گنگ میشنوم و طرف بهم میگه که تو کدوم باغی😥

خیلی آدمو‌مسخره میکنن

الان مثل قبل اذیت نمیشی؟ اگه خوب شدی حتما بیا بهم پیام بده

خوب که نشدم گلم

باورت میشه که مغازه اینا میرم از ترس اینکه حرف طرفو نشنوم به مامانم میگم سوال اینا کنه خودم روم نمیشه میترسم که حرف طرفو متوجه نشم

الان سه ساله که اینطوری شدم قبلش گوشام خیلی تیز بود 

گوش راستم بیشتر نمیشنوه مثلا یه نفر کنار گوش راستم در گوشم چیزی بگه زیاد متوجه نمیشم حتی میخوام‌با گوشی حرف بزنم در گوش چپم میزارم گوشی رو