2777
2789

پدرشوهرم..بااینکه وضعش خوبه و زن نداره فوت شده ولی ی هزاری براخودش خرج نمیکنه اینقد ک‌ حاضره گشنه بمونه تا پسراش غذا ببرن‌.کارهروزه ما عروسا اینه وعده غذایی بپزیم بدیم..

جالبیش اینه طلبکارم میشه این ماست خوب نبود غذا چرب بود فلان چیزو درست کنید هوس دارم.ولی دریغ از ی کیسه برنجی ک بده براخودش بپزیم..دختراشم دعوت میگیره ب خرج پسرا🫤😑

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تنها فرد پررو دور برم همکارم هست که هر روز بهم میگه چی آوردی بخوریم اگر هم نیاورده باشم میگه چرا چیزی نیاوردی بخوریم.البته گاهی سفارش میده که فلان آجیل رو بیار یا فلان شیرینی بخر یا فلان میوه بخر بیار.همیشه هرچی گفت دقیقا برعکس انجام دادم تا دیگه بعد چند سال بالاخره دوماهه دیگه حرفی نمیزنه و از رو رفت و خودش خوراکی میاره

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

ما با همسایه رفت و امد و برخوردی نداریم در حد سلام علیک

یکیش پرو پرو یکسال تموم وسایلای خوتش ریخت رو سر ما و ب زور برد

هر روز ب یه بهونه ماشینشون میزنن حیاطمون

یا هر روز برا خوراکی دم درمونه

از دستشون میخایم بفروشیم و بریم

لایک نکن.

جاریم همسایمه اولا ک اومده بودن هی خودشو مامانش میگفتن شما دوتا خواهرید تو بچه هاتو باید بذاری پیش این جایی میخای بری دختر من بچه هاشو بذاره پیش تو ... حالا من از اون ادما هستم ک مگر خودمو شوهرم در حال مرگ باشیم ک بچه هامونو بذاریم پیش کسی ... بعد یبار بچه هاشو ۳ بعدظهر فرستاد خونه ما ۱۲ شب شوهرم با دعوا بیرونشون کرد ... بعد فردا صبحش ۸ اومده بود درمیزد تا غروب ده بار در زد درو باز نکردم

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

همکار شوهرم ۱ سال تموم ناهار شوهرمم رو میخورد خودش اصلا نمیاورد صبحونه هم که املت میخوردن سر کار شوهرم تخم مرغ و گوجه و نون میخرید حساب میکردن مثلا میشد ۲۷۲۵۰ همون رو میزد گردش نمیکرد مثلا ۲۷۵۰۰ بزنه این کارش واسه شوهرم فش بود 

همکار شوهرم ۱ سال تموم ناهار شوهرمم رو میخورد خودش اصلا نمیاورد صبحونه هم که املت میخوردن سر کار شوه ...

انقد بدم میاد بابا خب طرف رفته اینارو خریده تو این ریال زدنت چیه

اینا براخودشون راه باز میکردن

اره روشونو ندادم همون اول کاری دمشون قیچی شد

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑