بعد کلی غصه خوردن و داد و بیداد و... برادرشوهر امد و نامزدم خودش تنهایی امد واس این که منو ببره دکتر هی میومد میرفت فقط زنگ و پیام و حرفای عاشقانه به بابام زنگ میزد به مامانم زنگ میزد یعنی. خیلی خیلی پیگیر بود بعد جمعه شب زنگ زد میدونست شنبه میخوام برم واس درخواست طلاق هی زنگ میزد من برنداشتم زنگ زد به مامانم یهو دیدم اورد وم گوشم مجبورم کرد حرف بزنم یکم حرف زدیم و گریه کرد دیگه منم کوتاه امدم چون باز فکر میکنم منم اشتباهاتی داشتم بعدش امروز ظهر رفتیم بیرون و دنبال خونه و الان برگشتیم و چیزی های گفت که فهمیدم مادرش واسش مهم نیست فقط ازدوج میکنیم حتا شهر ویگه ک از اینا دور باشیم و دیگه میگه هیچ کس مهم نیست الان دنبال خونه اییم که عروسی بکنیم جهازمم امده من باز بهش فرصت دادم چون فکر میکمم امیدی هست تو رابطمون و دوستش دارم ادم بد جنسی نیست و مثل من تو فشاره یعنی بد شانس تر از ما نیست که سه تا خونه رهن بکنی و اجاره همشون جور نشه و پولتو برگردونن واسم دعا بکنید که خونه پیدا بکنیم و پشیمون نشم از فرصتی ک بهش دادم 🤚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حتی تو بدترین اشتباهو هم بکنی اون حق نداشت دست روت بلند کنه الکی خودتو توجیه نکن مرد بزنه یعنی باز میزنه امکان نداره این اخلاقشو ترک کنه چون تو ذاتشو دلشو داره
اما خواهرانه می گم خیلی مواظب باش بچه دار نشی دست کم دو سال
همه اون مشکلاتی که داشتی حل نشده مونده
باید آروم آروم دوتایی حلش کنید
همسرت دست بزن داره
باید درمان بشه
بازم برات خوشبختی و عاقبت بخیری آرزو می کنم
این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوقالعاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.
نمیخوام ناراحتت کنم ولی مطمئن باش این اخلاقش درست نخواهد شد و تو باید برای دوام زندگیت همواره کوتاه بیای.خودم یکی از این مردارو دارم و بعد ده سال زندگی واقعا افسرده شدم ولی دیگه نمیتونم طلاق بگیرم و فقط سکوت کردم