2777
2789

خیلی حالم بده صبحی یکم زنجبیل ریختم تواب خوردم از سر شب دردهایی عین درد زایمان اومده سراغم دوماهه باردارم  اصلا آروم نمیشم کمرمم دردمیکنه ومیسوزه موقع درد یعنی چند ثانیه دردی مثل زایمان میاد سراغم یه چند دقیقه ارومم دوباره 

دوهفته پیش هم اینجور شدم خوب شدم ولی 

دیروزهم ترشحات کرم رنگ وچسبناکی داشتم یعنی بخاطر چی میتونه باشه؟صبح میرم دکتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنجبیل انقباضات رحمو زیاد میکنه

دیگه نخور

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

زنجبیل اصلا نخور کلا داروهای گیاهی نخور .

چون رحم داره بزرگ میشه از اونم هست 

اهنگ شاد گوش بده حواستو پرت کن چیزی نیست 

کلا وقتی باردار میشی درد گاهی داری ولی اگ پیوسته باشه خطرناکه .

زنجبیل اصلا نخور کلا داروهای گیاهی نخور .چون رحم داره بزرگ میشه از اونم هست اهنگ شاد گوش بده حواستو ...

الان چند ساعته پشت هم میگیره ول میکنه شدید باید صبح برم دکتر بنظرت بخاطر عفونت نمیتونه باشه

الان چند ساعته پشت هم میگیره ول میکنه شدید باید صبح برم دکتر بنظرت بخاطر عفونت نمیتونه باشه

فک کنم بیخیال ترین ادم جهان منم .

اینا چیزی نیست ک خودتو نگران کنی و فکر بد کنی 

بیا از ی دیدگاه دیگ نگاه کن 

بچه داره بزرگ میشه و جا باز میکنه و درد برای اونه 

همین