2777
2789
عنوان

طلای بدل برای نامزدی

236 بازدید | 34 پست

سلام من ماه دیگه نامزدیمه ولی طلا بشدت گرون شده و نامزدم نمیتونه تا اون موقع طلا بگیره و قرار شد بدل بگیریم فعلا

اما نمیخوام خانوادم بفهمه

کسی نمیدونه کجا میتونیم بدل بگیریم که شماره هم داشته باشه؟ یا نمیتونن واسمون فاکتور فیک بزنن؟

چه جنسی بگیرم که تابلو نباشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونم یچیز بجز نقره رو کد طلا بزنم؟

اون و نمیدونم احتمال اره قبول کنن 

ولی مصنوعی کاملا مشخص میشه رنگ زردش مثل زرد طلا نیست تابلوعه 

ولی نقره عین طلاس 

راستش اونروز یدونه انگشتر نقره خریدم کپ طلا مو نمیزد انقدرم میدرخشید همه فکر کردن جواهره

اون و نمیدونم احتمال اره قبول کنن ولی مصنوعی کاملا مشخص میشه رنگ زردش مثل زرد طلا نیست تابلوعه ولی ن ...

به عنوان طلا سفید؟ 

بعد چقد شد هزینش؟ شما کی گرفتی

فک نکنم واسه بدل کسی قبول کنه فاکتورطلابده دردسرمیشه واسه فروشنده

اره دقیقا نمیاد آشنا هم اینکارو نمیکنه 

بنظرت اگه فاکتور طلا تو طلاها نباشه خانواده شک میکنن؟ 

اره دقیقا نمیاد آشنا هم اینکارو نمیکنه بنظرت اگه فاکتور طلا تو طلاها نباشه خانواده شک میکنن؟

نه میتونی بگی دست مادرشوهرمه اینجاخیلیا گفتن فاکتورطلاهایی ک طرف دامادخریده دست خودشونه مطمئن هستی ازتصمیمت؟ 

ده روز پیش گرفتم اره روشم کلی نگین داره واقعا میدرخشه ۲۸۰۰ گرفتم ولی خب گنده اس انکشتر ریزتر هم بود ...

چه خوب

کسی شک نمیکنه بهش؟ فاکتور هم میده؟ 

اما خب نقره میزنه توش😢